Årets mest populære julegaver forudses i ny app

En ny applikation forudser de mest populære julegaveønsker via en masse data, der tegner et billede af tendenserne hos forbrugerne.

Hvorfor køber folk, hvad de gør? Det kan en ny applikation fortælle. Applikationen hedder Watson Trend App og i modsætning til andre shopping hitlister, ja så beskriver den faktisk hvorfor folk køber, det de gør.

IBM Watson Trend App inkluderer oplysninger om forbrugernes oplevelse af de produkter, som har de købt eller planlægger at købe, samt indhenter data fra 10.000 kilder på sociale medier, blogs, fora og brugeranmeldelser – alt dette bruges så til applikationens beregninger.

Applikationen viser dagens 100 hotteste produkter og en prognose for de kommende tre uger. I første omgang er kategorierne i applikationen: Forbrugerelektronik, Legetøj og Sundhed & Fitness. Det er de mest populære kategorier her op til jul.

Eksempelvis er LEGO i toppen af listen netop nu, men også løbesko fra Nike og Hello Barbie fra Mattel rangerer blandt de mest populære julegaveønsker. I den dyrere ende finder vi Apple Watch samt diverse smart tv’s fra bl.a. Sony og PlayStation 4.

På sigt vil der komme flere funktioner i applikationen, men med denne første udgave kan både forhandlere og producenter få et indblik i, hvordan forbrugerne opfatter forskellige produkter og brands. Og forbrugerne får også et indblik i de tendenser, der gør sig gældende hos blandt andet familie og venner via deres ønskesedler.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store.

Mere til historien

Første udgave af applikationen, Watson Trend App, analyserer kun engelsksproget dialog, primært fra Nordamerika, men med tiden vil flere sprog og regioner blive tilføjet. Ligesom der også vil komme flere kategorier og funktioner i applikationen.

Mindre skærmtid øger den fysiske aktivitet

Skoleklasses fokus på skærmtid bekræfter ph.d.-afhandling om emnet.

(mere…)
Apple Watch-brugere får for lidt søvn

God nat! Apple Watch-ejerne sover for lidt.

(mere…)
Brugte telefoner? Nej tak!

Størstedelen af danskerne vil gerne være miljøbevidste, men brugt mobiltelefon eller anden brugt teknik gider kun få.

(mere…)
Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
IDC: Smartphone-salget vil falde i hele 2023

Nye tal viser, at den økonomiske krise har ramt mobilbranchen. Salgstallene vil falde og køberne vil betale mindre end tidligere for telefonerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram