Ny app fra Microsoft bejler til Android brugerne

1

AppComparison fra Microsoft skal forsøge at bejle til Android brugerne ved at fortælle hvilke apps de kan få med over til Windows Phone.

Microsoft er ved at forberede den store udrulning af Windows 10 Mobile til Windows Phone platformen. Igen vil de forsøge at vække Android brugernes interesse for platformen ved at lancere en app.

Microsoft AppComparison til Android
Microsoft AppComparison til Android

AppComparison kan allerede fra i dag hentes til din Android enhed, og efter få minutter fortæller den hvilke og hvor mange applikationer du kan ”få med over” på Windows platformen.

– Microsoft: Windows 10 Mobile frigives i december

Men som forventet så er Microsofts app-udvalg stadig stærkt begrænset, hvilket selskabet forsøger at løse, ved at fortælle hvilke applikationer der findes til platformen i stedet for dem du bruger på din Android i øjeblikket.

Jeg har prøvet AppComparison og som frygtet er der kun 15 ud af godt 70 applikationer på min enhed, der også kan hentes på en Windows Phone, hvis jeg anskaffede mig sådan en. I alt er der 28 forslag hvoraf de 13 altså er alternativer til de apps jeg bruger til dagligt på min Android enhed.

Udviklere skal migrere til Windows Mobile

Det er ellers meningen at Microsoft vil ”overføre” Android og iOS applikationer til Windows platformen igennem et nyudviklet værktøj til app-udviklere, således de med ganske få midler, kan portere Android og iOS apps til Windows Store (app butikken).

Værktøjet afventer stadig sin debut, og det bliver derfor spændende at se om udviklerne tager det til sig, og får migreret de mest populære applikationer fra Android og iOS.

– Oversigt over Windows 10 Mobile-opdatering

Det er blot to år siden Microsoft lancerede applikationen ”Switch to Windows Phone” der ligesom AppComparison skulle forsøge at lokke Android brugerne over på den ”nye” platform – den app bliver i dag brugt som overførselsværktøj, til de der rent faktisk tager skridtet fra Android til Windows Phone.

Du kan hente AppComparison via Google Play i dag, så kan du se hvilke applikationer du kan forvente at ”få med over” på Microsofts platform.

Mere til historien

Om ganske få uger kan de første Windows Phone ejere se frem til at blive opdateret til Windows 10 Mobile. Det sker når Microsoft frigiver softwaren til de første enheder, heriblandt den populære Microsoft Lumia 630.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer