Ny app fra Microsoft bejler til Android brugerne

AppComparison fra Microsoft skal forsøge at bejle til Android brugerne ved at fortælle hvilke apps de kan få med over til Windows Phone.

Microsoft er ved at forberede den store udrulning af Windows 10 Mobile til Windows Phone platformen. Igen vil de forsøge at vække Android brugernes interesse for platformen ved at lancere en app.

Microsoft AppComparison til Android

Microsoft AppComparison til Android

AppComparison kan allerede fra i dag hentes til din Android enhed, og efter få minutter fortæller den hvilke og hvor mange applikationer du kan ”få med over” på Windows platformen.

– Microsoft: Windows 10 Mobile frigives i december

Men som forventet så er Microsofts app-udvalg stadig stærkt begrænset, hvilket selskabet forsøger at løse, ved at fortælle hvilke applikationer der findes til platformen i stedet for dem du bruger på din Android i øjeblikket.

Jeg har prøvet AppComparison og som frygtet er der kun 15 ud af godt 70 applikationer på min enhed, der også kan hentes på en Windows Phone, hvis jeg anskaffede mig sådan en. I alt er der 28 forslag hvoraf de 13 altså er alternativer til de apps jeg bruger til dagligt på min Android enhed.

Udviklere skal migrere til Windows Mobile

Det er ellers meningen at Microsoft vil ”overføre” Android og iOS applikationer til Windows platformen igennem et nyudviklet værktøj til app-udviklere, således de med ganske få midler, kan portere Android og iOS apps til Windows Store (app butikken).

Værktøjet afventer stadig sin debut, og det bliver derfor spændende at se om udviklerne tager det til sig, og får migreret de mest populære applikationer fra Android og iOS.

– Oversigt over Windows 10 Mobile-opdatering

Det er blot to år siden Microsoft lancerede applikationen ”Switch to Windows Phone” der ligesom AppComparison skulle forsøge at lokke Android brugerne over på den ”nye” platform – den app bliver i dag brugt som overførselsværktøj, til de der rent faktisk tager skridtet fra Android til Windows Phone.

Du kan hente AppComparison via Google Play i dag, så kan du se hvilke applikationer du kan forvente at ”få med over” på Microsofts platform.

Mere til historien

Om ganske få uger kan de første Windows Phone ejere se frem til at blive opdateret til Windows 10 Mobile. Det sker når Microsoft frigiver softwaren til de første enheder, heriblandt den populære Microsoft Lumia 630.

Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Salget af Xbox-konsoller er i frit fald

Xbox-konsoller kan måske forsvinde helt ud af markedet. Sådan lyder meldingen fra spil-analytiker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram