Google har givet Google+ nyt design

0

Google gav i sidste uge deres sociale netværk, Google+, en større “make-over” med et nyt og mere let design.

MereMobil.dk på Google+
MereMobil.dk på Google+

Google har længe forsøgt, at få en bid af kagen når det kommer til sociale medier, men der er ingen tvivl om, at det er Facebook, der sidder på det marked.

Men Google har nu endnu engang forsøgt, at give Google+ en overhaling, hvor de særligt har haft fokus på de ting, der for alvor har virket.

Designændringen, der kom i sidste uge (altså medio november), er den største siden Google lancerede Google+ i 2011.

I 2011 skulle man for at få en profil hos Google+ skrive sig op til en invitation – dengang eksploderede netværkets brugertal og mange var spændte på om Googles indtog kunne gøre det forbi med Facebook. Google+ var en mellemting mellem Facebook og Twitter, hvor der var en nemmere adgang til styring af privatlivsindstillinger og et nyt og anderledes design, der er baseret på cirkler. Det skriver DR.dk.

Men interessen for Google+ varede ikke ved og netværket er efterhånden blevet en rimelig stillestående affære, der bruges meget af de brugere der er glade for tjenesten, som altså har svært ved at vokse sig større, som eksempelvis Facebook har haft stort held med.

Hvor mange brugere der er på Google+ er uvist. Tidligere har Google hævdet at der var 300 millioner brugere på månedsbasis, hvilket dog er ingenting i forhold til Facebook, som har mere end 1,5 milliarder brugere hver måned.

Google har ellers gjort hvad de kunne, da de for eksempelvis gjorde det obligatorisk, at man skulle have en Google+ profil for at kommentere på videoer på YouTube, samt de der havde en Gmail-konto automatisk også var på Google+.

Det nye design lægger særligt vægt på fællesskaber og samlinger af fotos og andet materiale – ting der også fandtes på Google+ før, men altså fremstår tydeligere med det nye design.

Designet er blevet mere simpelt, hvilket også gør det mere mobilvenligt.

Google oplyser selv i et blogindlæg, at de ønsker at blive et forum for brugernes interesser.

Mere til historien

Har du en Google+ profil og hvad mener du, at Google+ tilbyder brugere frem for de andre sociale netværk. MereMobil.dk kan selvfølgelig findes på Google+.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer