Fitbit klar med nye funktioner

0

Fitbit er markedsleder på markedet for fitnessarmbånd, med blandt andet deres Fitbit Charge HR og Fitbit Surge – og nu får de nye funktioner.

Fitbit Charge HR (Foto: Fitbit)
Fitbit Charge HR (Foto: Fitbit)

Sundhedsstyrelsen anbefaler man er aktiv i mindst 30 minutter hver dag. Det har fået flere og flere danskere til, at gå med nogle af de mange fitnessarmbånd, der tracker deres fysiske aktivitet dagen i gennem.

Fitbit er klar med nye funktioner til deres populære fitnessarmbånd. Fitbit introducerer nu nemlig SmartTrack, der er en automatisk motionsanerkendelse, samt PurePulse, der er pulssporing til Fitbitt Charge HR og Fitbit Surge.

 – Fitbit lancerer nye fitness armbånd – Fitbit Surge

Ligeledes er de også klar med ”Motionsmål”, der er en del af deres gratis applikation. Motionsmål er en hjælp til brugerne for at finde en træningsrute, derudover skal den også motivere brugerne til at nå deres personlige mål.

– “Hos Fitbit arbejder vi altid på innovative funktioner, der er nemme at bruge og gør sporing af sundhed og fitness til en sjov, motiverende oplevelse. Vores brugere dyrker motion i alle dele af deres hverdag, herunder aktiviteter som korte ture med hunden eller en cykeltur til arbejde. Disse nye funktioner giver dem mulighed for at fokusere på deres motion, giver dem anderkendelse for deres mest aktive øjeblikke og de kan roligt lade teknologien automatisk om at tracke fremskridt i retningen mod deres sundheds-mål,” siger Tim Roberts, Vice President for Interactive hos Fitbit.

 – TEST: Fitbit Charge – virkelig god wearable

Fitbit Surge (Foto: Fitbit)
Fitbit Surge (Foto: Fitbit)

Den nye funktion SmartTrack er en nemmere og smartere måde, at tracke træningen på, samt se hvordan det samlede træningsmål nås. Funktionen identificerer typen af aktivitet og registrerer det i applikationen sammen med et resumé af øvelsen, hvor varighed, kalorieforbrænding og pulsstatistik.

Aktiviteterne registreres automatisk når brugeren har været aktiv i mindst 15 minutter.

De nye opdateringer til SmartTrack og PurePulse er gratis og tilgængelige i hele verden til alle Fitbit Charge HR og Fitbit Surge brugere.

 – TEST: Fitbit Charge – få styr på puls, fitness og søvn

Mens Motionsmål er tilgængelig for alle brugere af Fitbit applikationen, hvad enten man har iOS eller Windows – og Android-brugere skal væbne sig med lidt tålmodighed, men den er på vej.

Mere til historien

Ønsker man sig et Fitbit Charge HR eller Fitbit Surge i julegave, så er det på vej i nye farver – nemlig blå og mandarin, samt Fitbit Charge HR kommer også i turkis.

Læs også:
TEST: Fitbit Arla – den trådløse vægt

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer