Fitbit klar med nye funktioner

Fitbit er markedsleder på markedet for fitnessarmbånd, med blandt andet deres Fitbit Charge HR og Fitbit Surge – og nu får de nye funktioner.

Fitbit Charge HR (Foto: Fitbit)

Fitbit Charge HR (Foto: Fitbit)

Sundhedsstyrelsen anbefaler man er aktiv i mindst 30 minutter hver dag. Det har fået flere og flere danskere til, at gå med nogle af de mange fitnessarmbånd, der tracker deres fysiske aktivitet dagen i gennem.

Fitbit er klar med nye funktioner til deres populære fitnessarmbånd. Fitbit introducerer nu nemlig SmartTrack, der er en automatisk motionsanerkendelse, samt PurePulse, der er pulssporing til Fitbitt Charge HR og Fitbit Surge.

 – Fitbit lancerer nye fitness armbånd – Fitbit Surge

Ligeledes er de også klar med ”Motionsmål”, der er en del af deres gratis applikation. Motionsmål er en hjælp til brugerne for at finde en træningsrute, derudover skal den også motivere brugerne til at nå deres personlige mål.

– “Hos Fitbit arbejder vi altid på innovative funktioner, der er nemme at bruge og gør sporing af sundhed og fitness til en sjov, motiverende oplevelse. Vores brugere dyrker motion i alle dele af deres hverdag, herunder aktiviteter som korte ture med hunden eller en cykeltur til arbejde. Disse nye funktioner giver dem mulighed for at fokusere på deres motion, giver dem anderkendelse for deres mest aktive øjeblikke og de kan roligt lade teknologien automatisk om at tracke fremskridt i retningen mod deres sundheds-mål,” siger Tim Roberts, Vice President for Interactive hos Fitbit.

 – TEST: Fitbit Charge – virkelig god wearable

Fitbit Surge (Foto: Fitbit)

Fitbit Surge (Foto: Fitbit)

Den nye funktion SmartTrack er en nemmere og smartere måde, at tracke træningen på, samt se hvordan det samlede træningsmål nås. Funktionen identificerer typen af aktivitet og registrerer det i applikationen sammen med et resumé af øvelsen, hvor varighed, kalorieforbrænding og pulsstatistik.

Aktiviteterne registreres automatisk når brugeren har været aktiv i mindst 15 minutter.

De nye opdateringer til SmartTrack og PurePulse er gratis og tilgængelige i hele verden til alle Fitbit Charge HR og Fitbit Surge brugere.

 – TEST: Fitbit Charge – få styr på puls, fitness og søvn

Mens Motionsmål er tilgængelig for alle brugere af Fitbit applikationen, hvad enten man har iOS eller Windows – og Android-brugere skal væbne sig med lidt tålmodighed, men den er på vej.

Mere til historien

Ønsker man sig et Fitbit Charge HR eller Fitbit Surge i julegave, så er det på vej i nye farver – nemlig blå og mandarin, samt Fitbit Charge HR kommer også i turkis.

Læs også:
TEST: Fitbit Arla – den trådløse vægt

Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Galaxy Ring bekræftet til anden halvdel af 2024

Samsung gav i januar en lille teaser for den kommende Galaxy Ring, som angiveligt kommer i sidste halvår af 2024.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Ny billig fitnesstracker – Xiaomi Smart Band 7 Pro

Mangler du en fitnesstracker, som er til at betale? Tjek Smart Band 7 Pro fra Xiaomi til kun 999 kroner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram