Facebook har lanceret Notify-app

0

Ganske som forudsagt på rygtebørsen har Facebook lanceret en ny og selvstændig applikation, Notify, der bringer dig notifikationer for ting du interesserer dig for.

Screenshots fra Facebook Notify (Foto: Facebook)
Screenshots fra Facebook Notify (Foto: Facebook)

Rygterne havde floreret om, at Facebook var på vej med en ny selvstændig applikation med navnet Notify.

Navnet på appen, Notify, er faktisk bare det den gør – nemlig giver dig notifikationer dagen igennem om ting du interesserer dig for.

Du starter med at vælge fra en liste, hvor en af mulighederne eksempelvis kunne være ”Final Scores” fra FOX Sports eller Hot New Trailers fra Fandango. Vælger du eksempelvis det sidste får du ikke en notifikation hver eneste gang der kommer en film, men kun når der er tale om de ”hotteste film”.

Notify giver dig valgmulighederne baseret på din Facebook profil. Og klikker du på disse notifikationer, så vil de åbne i en in-app browser.

 – 90 procent tjekker Facebook fra mobilen

Du kan selvfølgelig dele dine favoritnotifikationer med venner via SMS, e-mail, Facebook eller andre sociale netværk, samt dele ting du vil læse eller se på senere.

Applikationen, Notify, er allerede tilgængelig i Apples App Store, det er endnu uvist om den kommer til andre platforme også – dog ventes det.

Det er også uvist om Facebook Notify bliver tilgængelig for de danske brugere.

Læs mere om Notify fra Facebook her.

Mere til historien

Facebook fortsætter med at vokse, der er nu mere end 1,55 milliarder brugere hver eneste måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer