Din personlige shopper er lige ved hånden

0

Hjemmesiden Outfittery.dk har det seneste år hjulpet mænd med stilrådgivning og inspiration til klædeskabet. Nu er de klar med en app, som gør det endnu nemmere at være ”dressed”.

Outfittery
Outfittery

Outfittery.dk forsøger, at hjælpe danske mænd med at finde det perfekte tøj og tilbehør på internettet – nemt, hurtigt og bekvemt – præcis det mænd oftest gerne vil have når det handler om shopping. De gider sjældent bruge timer på, at gå fra den ene butik til den anden.

Og nu har Outfittery.dk fået denne service helt ned på din smartphone, så de er altid lige ved hånden med din personlige stilrådgivning.

 – Niklas Landin står bag shopping-applikation

I applikationen starter du med kort at lære din stil at kende via en ét-minuts stiltest. Du skal også fortæller om din højde, vægt og mål. Og når først alle disse oplysninger er lagt ind i systemet vil den personlige stilrådgiver udvælge, pakke og sende de færdige sæt ud fra din personlige smag og præferencer. Fragten er gratis og du har 14 dage til at prøve tøjet hjemme i ro og mag. Og du betaler kun for det tøj, som du vælger at beholde. Det andet returnerer du gratis.

Priserne starter på 200 kroner for t-shirts og 400 kroner for bukser, så der er noget for enhver smag. Ønsker man dyrere tøj kan man også købe det.

 – Årets online jule-shoppedag bliver den 7. december

Der er mere end 100 forskellige danske og udenlandske brands at vælge mellem hos Outfittery.dk og 200.000 mænd i otte europæiske lande benytter sig af servicen.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store.

Se hvordan Outfittery virker

https://www.youtube.com/watch?v=b3WeDGoUgfw

Mere til historien

Outfittery findes i Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien, Holland, Luxembourg, Sverige og Danmark. Flere lande er på vej til også at tilbyde denne service for de mænd, der hader shopping.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer