Byggeri skyld i dårlig mobildækning i Odense

KORT NYT: Borgere i Odense centrum kan i disse dage have svært ved at bruge mobiltelefonen visse steder pga. byggeri i bymidten.

Fisketorvet Odense (Foto: MereMobil.dk)

Fisketorvet Odense (Foto: MereMobil.dk)

Et byggeri i Odense centrum har betydet, at det for nogle er svært at benytte deres mobiltelefon i Odense centrum.

Grunden til dette er, at mobilmasten på toppen af Fisketorvets højhus er slukkes, mens der monteres lysreklamer på bygningen. Derfor er mobilmasten sat ud af drift i dagtimerne (mellem klokken 8 og 17) og det påvirker derfor mobiltelefonien i centrum. Hvilket også bekræftes af TDC’s pressechef, Ib Konrad Jensen. Det skriver Fyens.dk.

 – Se mobilmasterne blive festivalklar

Mobilmasten slukkes af sikkerhedsmæssige hensyn, da højspændingsstrømmen den forsynes med kan være farlig for de folk, som arbejder på taget med at monterer lysreklamerne.

 – Dårlig mobildækning kan være fatal

Det er uvist hvor længe mobilmasten vil blive slukket i dagtimerne.

Hvor mange mobilbrugere der er berørt af det er uvist, da nogle vil opfange et svare signal fra andre mobilmaster i byen.

Mere til historien

Oplever du at have dårligt signal inden for så kan det nogle gange være en fordel, at gå udenfor og dermed få et bedre signal.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.