Betal med Swipp hos 7-Eleven

1

Swipp udbredes yderligere, og det er nu muligt, at betale med mobilbetalingstjenesten hos 7-Eleven butikker rundt i Danmark.

Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)
Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)

Landets 190 7-Eleven butikker lader dig fra i dag betale med mobilbetalingstjenesten Swipp. Det gælder butikker på togstationer, gadehjørner og Shell 7-Eleven.

Grunden til at valget netop er faldet på Swipp skyldes blandt andet den aftale, som Swipp netop har indgået med Verifone-betalingsterminaler.

 – Swipp vil gøre mobilbetaling lettere

– ”Vi arbejder hele tiden på at tilbyde vores kunder den bedste service – og i dag indebærer det naturligvis også betaling med mobilen. Valget af Swipp var nemt, da fordelene er mange. Vi kan eksempelvis benytte vores eksisterende udstyr i vores butikker uden at skulle investere i ekstra tilbehør, og generelt er omkostningsstrukturen fornuftig. Perspektiverne for mobilbetaling er store, og vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder at betale med Swipp,” siger Søren Birkstrøm, der er CIO hos Reitan Convenience i Danmark.

 – Eksperter: Swipp har svære odds mod MobilePay

Swipp er naturligvis også glade for den nye aftale, der nu betyder, at Swipp har rundet mere end 13.000 erhvervskunder i hele landet.

Med den nye aftale med Verifone-betalingsterminaler ventes, at der er endnu flere erhvervskunder, som i fremtiden vil tilbyde kunderne muligheden for mobilbetaling via Swipp.

Selvom Swipp har en selvstændig applikation nu, og ikke længere kun kan tilgås fra de involverede bankers mobilbank app, så kan kunder af banker der ikke er med i samarbejdet om Swipp ikke benytte Swipp-mobilbetaling.

 – Swipp klar med selvstændig app – stadig ikke for alle

Dog kan danskere, der ikke er kunde i ét af de mere end 70 pengeinstitutter godt modtage penge ved overførsler. Det kræver de registrerer sig på Swipp.dk.

Swipp oplyser også, at andre end kunder i de 70 institutter inden længe vil få adgang til den nye applikation.

Mere til historien

7-Eleven har været etableret i Danmark siden 1993, hvor første butik åbnede på Trianglen (Østerbro i København).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer