OnePlus Two vil kunne købes uden invitation 12. oktober

0

Hvis du vil have fingrene i en top kineser mobil, med imponerende funktioner til prisen, skal du være klar nu på mandag d. 12. oktober.

OnePlus har et meget interessant produkt i deres nyeste topmodel, som er en efterfølger til deres One, der var/er en kæmpe succes, men OnePlus Two er som bekendt kun tilgængelig via en invitation, og er dermed ikke vidt tilgængelig for forbrugerne. Men nu kan alle købe den i et tidsinterval på én time, nemlig fra klokken 12 til 13, nu på mandag.

OnePlus 2
OnePlus 2

Så for alle jer, der står til at have en ny telefon, men ikke synes om at betale det hvide ud af øjnene for den, er her et godt bud.

OnePlus Two har som bekendt en 5,5″ skærm med en opløsning på 1080p. Dertil kommer en Snapdragon 810 processor, 13 megapixels kamera med dual LED Flash, 5 megapixels kamera på fronten, et kæmpe batteri på 3.300 mAh. Den nye USB Type C standard, en fingerscanner og sidst men ikke mindst deres eget Oxygen OS lag oven på Android, som ligner det helt rene, men med mange flere optimeringsmuligheder.

 – USB Type C – det nye USB-stik kan vende begge veje

Prisen begynder på 2.499,- for 16 GB med 3 GB RAM, som er basis modellen, men man kan også give en plovmand mere, og få modellen med 64 GB og 4 GB RAM, der helt klart kan anbefales.

Man kan maksimalt bestille to enheder per ordrer, men der er dog ingen der bestemmer, hvor mange ordrer du kan udfører.

OnePlus forventer høje ordrer til deres leverancer, så forsendingen vil nok tage lidt længere tid end normalt, dog vil det fremgå ved check-ud, hvor lang tid der ca. vil gå før man modtager sin OnePlus Two med posten.

 – TEST: OnePlus 2 – en konge i mellemklassen er født

Mere til historien

Hvis du modtager en invitation når du har bestilt en enhed, i det tidsinterval den er tilgængelig på nu på mandag mandag, så er det muligt at annullere  sin bestilling og genbestille for at undgå ventetiden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer