Nu kan du lease dit Apple Watch

0

Hvis ikke du vil købe Apple Watch kontant tilbydes nu en ordning hvor du kan lease Apples smartwatch.

Apple Watch Sport
Apple Watch Sport

Torsdag den 8. oktober åbner Humac butikkerne op for, at danskerne kan købe det nye Apple Watch med Humac’s iLease koncept.

 – Apple Watch på plads i Humac-butikker

iLease betyder, at du finansiere dit Apple Watch over 18 måneder, men allerede efter de første 12 måneder kan du bytte dit Apple Watch og få en ny model. Efter de 18 måneder er det pågældende Apple produkt kundens ejendom.

 – Danskerne nysgerrige overfor Apple Watch

– ”Vi oplever hver gang at Apple lancerer et nyt produkt, en stor gruppe kunder der ønsker at skifte til den nyeste model, nærmest omgående efter lanceringen. Derfor har vi lavet iLease der tilbyder at du kan skifte dit produkt til det nyeste hver 12. måned, samt inkluderer en masse andre fordele,” siger Michael Bech, administrerende direktør i Humac.

 – Sådan får du altid den nyeste iPhone eller iPad

Med i iLease får kunderne også iLease Care forsikring og iLease Support i de 18 måneder, som Apple Watch finansieres over.

-”Vi bærer vores Apple Watch overalt, derfor var det vigtigt for os at indbygge tryghed i iLease. Den indbyggede forsikring sikrer at man ikke skal bekymre sig om store udgifter, kun en mindre selvrisiko pr. skade eller ved tyveri. Når vi samtidigt tilbyder at man kan bytte til nyeste model efter 12 måneder, også selvom leasingaftaler løber over 18 måneder, så har man som kunde en stærk mulighed for at være først med det nyeste – det er der mange, som gerne vil,” slutter Michael Bech.

Priserne på Apple Watch med iLease - priserne er inkl. moms (Kilde: Humac)
Priserne på Apple Watch med iLease – priserne er inkl. moms (Kilde: Humac)

Ønsker du et Apple Watch på Humac’s iLease, så skal du betale 249 kroner om måneden for den billigste model, mens den dyreste koster op mod 629 kroner om måneden.

Mere til historien

Humac tilbyder allerede iLease på iPhone og iPad produkterne i deres butikker.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer