Huawei klar med Android 5.1 Lollipop

0

Huawei har netop udsendt, eller er på vej med, Android 5.1.1 Lollipop opdateringen til flere af deres modeller. Se hvilke her.

Huawei Ascend Mate 7 får Android 5.1 Lollipop
Huawei Ascend Mate 7 får Android 5.1 Lollipop

Har du en Huawei Ascend P7, Mate 7 eller Honor 6, er der godt nyt. Du kan se frem til den store opdatering af Android, så du nu kommer op på Android 5.1.1 Lollipop.

Da enhederne blev lanceret var det med Android 4.4 KitKat.

Med den nye opdatering vil du blandt andet få øget sikkerhed, mere ydelse og det nye ”Material Design”, lavere strømforbrug, samt muligheden for at lave gæste-konti på din enhed.

 – TEST: Huawei Mate S – lækker men dyr

Opdateringen frigives via ”Over The Air”, men kan du ikke vente de dage eller uger som det kan tage inden den nye software rammer dig – ja så kan du allerede downloade opdateringen på Huaweis hjemmeside.

Du kan nu opdatere din Honor 6, og du finder opdateringen til Honor 6 her.

Har du en Mate 7 eller Ascend P7, så skal du lige have lidt mere tålmodighed.

 – Web-TV: Huawei Ascend P7 – det første kig

Opdateringen til Mate 7 frigives den 16. oktober OTA, men kan også downloades nu via Huawei’s hjemmeside.

Har ud en Ascend P7, så skal du vente længere. Der ventes opdateringen at blive frigivet via OTA i november/december. Den præcise dato er endnu ukendt. Det oplyser Huawei Danmark til MereMobil.dk.

Mere til historien

Huawei oplyser desuden, at de gerne vil være hurtigere med at levere opdateringer til deres telefoner. Derfor har de startet et nyt tester-program, som hedder FUT (Friendly User Test), hvor de søgere testere til ny software på P8 og P8Lite. Læs mere om det her – deadline for tilmelding er 16. oktober 2015.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer