Følg Microsofts Windows 10-event

Senere i dag afholder Microsoft et stort event, hvor de vil præsentere en række nye produkter, deriblandt Lumia-telefoner og en ny Surface. Du kan streame eventen – se hvordan og hvornår her.

Windows 10 event - 6. oktober 2015

Windows 10 event - 6. oktober 2015

Når klokken runder 16.00 i dag starter Microsofts stortanlagte Windows 10-event, der afholdes i New York. Og du kan følge med, da eventen livestreames.

 - Microsoft på vej med Surface Pro 4 og Windows 10-mobiler

Inden eventen har der været en masse rygter om, hvad Microsoft har i ærmet. Og også læk af de to nye Lumia smartphones, som alle forventer Microsoft vil offentliggøre i dag.

- Se lækket billede af de nye Lumia-topmodel

Foruden Lumia 950 og Lumia 950 XL, så ventes det også at Microsoft er klar med en ny Surface Pro-tablet – nemlig en Surface Pro 4. Og et nyt Microsoft Band forventes også at være klar.

Derudover er det ventet, at Microsoft vil komme med flere informationer om Windows 10 til mobilen. Indtil videre har Windows 10 vist sig, at være en stor succes til de platforme, som det indtil videre er frigivet til.

 - Windows 10 installeret på 100 millioner PCs

Microsoft har endnu ikke bekræftet, at disse produkter vil blive lanceret, så indtil videre er det altså kun rygter.

Hvis du vil se med på Microsofts event, så foregår det via deres hjemmeside fra klokken 16.00 – i dag den 6. oktober 2015.

Har du ikke mulighed for, at følge eventen live, så tjek ind på MereMobil.dk, da vi vil forsøge at holde jer opdateret på dagens nyheder.

Mere til historien

Foruden de to topmodeller, Lumia 950 og Lumia 950 XL, så er der også rygter om at en Lumia 550 vil se dagens lys. Denne kunne dog være til de såkaldte emerging markets.

Microsoft inviterer til event i oktober

Microsoft har sendt invitationerne ud til et nyt event, som finder sted i oktober. Måske nye Surface-produkter er på vej.

(mere…)
Netflix vælger Microsoft som partner til annoncebetalt streaming

Netflix er presset og nu skal Microsoft hjælpe mod faldende kundetal.

(mere…)
Internet Explorer er sendt på pension

Microsoft sender Internet Explorer browseren på pension efter næsten 27 års tro tjeneste.

(mere…)
Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Reklamer i Windows Stifinder var en fejl 

Pludselig var der reklamer i Windows 11. Det var ikke hensigten, lyder det fra Microsoft.

(mere…)
Outlook på Android lukker ned på gamle versioner

Hver tiende Android-enhed vil ikke kunne opdatere Outlook-appen til nye versioner efter maj måned. Microsoft lukker ned for gamle Android-udgaver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram