Følg Microsofts Windows 10-event

0

Senere i dag afholder Microsoft et stort event, hvor de vil præsentere en række nye produkter, deriblandt Lumia-telefoner og en ny Surface. Du kan streame eventen – se hvordan og hvornår her.

Windows 10 event - 6. oktober 2015
Windows 10 event – 6. oktober 2015

Når klokken runder 16.00 i dag starter Microsofts stortanlagte Windows 10-event, der afholdes i New York. Og du kan følge med, da eventen livestreames.

 – Microsoft på vej med Surface Pro 4 og Windows 10-mobiler

Inden eventen har der været en masse rygter om, hvad Microsoft har i ærmet. Og også læk af de to nye Lumia smartphones, som alle forventer Microsoft vil offentliggøre i dag.

Se lækket billede af de nye Lumia-topmodel

Foruden Lumia 950 og Lumia 950 XL, så ventes det også at Microsoft er klar med en ny Surface Pro-tablet – nemlig en Surface Pro 4. Og et nyt Microsoft Band forventes også at være klar.

Derudover er det ventet, at Microsoft vil komme med flere informationer om Windows 10 til mobilen. Indtil videre har Windows 10 vist sig, at være en stor succes til de platforme, som det indtil videre er frigivet til.

 – Windows 10 installeret på 100 millioner PCs

Microsoft har endnu ikke bekræftet, at disse produkter vil blive lanceret, så indtil videre er det altså kun rygter.

Hvis du vil se med på Microsofts event, så foregår det via deres hjemmeside fra klokken 16.00 – i dag den 6. oktober 2015.

Har du ikke mulighed for, at følge eventen live, så tjek ind på MereMobil.dk, da vi vil forsøge at holde jer opdateret på dagens nyheder.

Mere til historien

Foruden de to topmodeller, Lumia 950 og Lumia 950 XL, så er der også rygter om at en Lumia 550 vil se dagens lys. Denne kunne dog være til de såkaldte emerging markets.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer