Facebook til iOS understøtter nu 3D Touch

Facebook har netop udsendt en opdatering til deres iOS applikation, der byder på understøttelse af den nye 3D Touch funktion.

Facebook understøtter nu 3D Touch på iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Facebook understøtter nu 3D Touch på iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Den nye 3D Touch funktion, som er forbeholdt iPhone 6S og iPhone 6S Plus ejerne, understøttes nu på Facebooks iOS-applikation efter den seneste opdatering.

- Web-TV: Sådan virker 3D Touch på iPhone

Det betyder kort og godt, at du kan drage nytte af den nye smarte 3D Touch teknologi og hurtigt og nemt opdatere din status, uploade billede eller video eller tage et billede.

Umiddelbart understøtter Facebook ”kun” den 3D Touch funktion, som Apple kalder for Quick Actions, altså genveje fra hjemskærmen på telefonen.

Peek and Pop funktionen er umiddelbart ikke understøttet. Peek and Pop er den funktion, der blandt andet inde i mailprogrammet gør det muligt, at læse en mail uden at ”åbne” den rigtigt.

Overvejer du en iPhone 6S eller iPhone 6S Plus, men nervøs for om 3D Touch virker selvom du har skærmbeskyttelse på din telefon, så frygt ej. For hvis ellers skærmbeskyttelsen lever op til Apples ”krav”, så virker det fint med skærmbeskyttelse.

- Virker 3D Touch på iPhone med skærmbeskyttelse?

Foruden Facebook understøtter Dropbox, Twitter, Hipstamatic, Evernote, Instagram, Shazam og Pinterest, News 360 samt flere andre. Du kan søge på 3D Touch i Apples App Store for at se hvilke applikationer, der er tilgængelige med den nye funktion.

Og det ventes der løbende vil komme mange flere applikationer, der understøtter 3D Touch. Derudover understøtter de fleste af Apples egne, som App Store, Apple Maps, iBooks og flere også den nye funktion.

Facebook Messenger er endnu ikke opdateret med understøttelse af 3D Touch funktionen.

Mere til historien

Ifølge hjemmesiden 9to5Mac.com, så vil Facebook også inden udgangen af året understøtte Apples nye ”Live Photos”, det er uvist om det også vil gælde de lignende ”Photos” fra de forskellige Android-producenter.

Facebook-betaling: Næsten 100 kroner om måneden

En betalingsmodel er på vej til Facebook og Instagram, hvor du kan slippe for reklamer og digital sporing.

(mere…)
Du skal snart betale for X (Twitter)

Elon Musk vil forsøge at gøre X (tidligere Twitter) til et sted for abonnenter. Brugerne skal betale for at bruge platformen.

(mere…)
Derfor skal dit barn ikke bruge Snapchat

ADVARSEL: Snapchat er IKKE en børneapp. En ekspert kalder det "skræmmende", at appen har en indbygget falsk ven. Klik for at lære mere.

(mere…)
Danskerne bruger sociale medier som aldrig før

I starten af 2023 brugte ni ud af ti danskere sociale medier, hvilket var en stigning i forhold til i 2022.

(mere…)
Stor nyhed på vej til Instagram

En længe ventet funktion fra Facebook kommer snart til Instagram.

(mere…)
Public service-medie lukker ned for Twitter … eller X

Efter Elon Musk har skåret drastisk i moderationen på Twitter/X er platformen blevet "giftig".

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram