Facebook til iOS understøtter nu 3D Touch

Facebook har netop udsendt en opdatering til deres iOS applikation, der byder på understøttelse af den nye 3D Touch funktion.

Facebook understøtter nu 3D Touch på iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Facebook understøtter nu 3D Touch på iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Den nye 3D Touch funktion, som er forbeholdt iPhone 6S og iPhone 6S Plus ejerne, understøttes nu på Facebooks iOS-applikation efter den seneste opdatering.

Web-TV: Sådan virker 3D Touch på iPhone

Det betyder kort og godt, at du kan drage nytte af den nye smarte 3D Touch teknologi og hurtigt og nemt opdatere din status, uploade billede eller video eller tage et billede.

Umiddelbart understøtter Facebook ”kun” den 3D Touch funktion, som Apple kalder for Quick Actions, altså genveje fra hjemskærmen på telefonen.

Peek and Pop funktionen er umiddelbart ikke understøttet. Peek and Pop er den funktion, der blandt andet inde i mailprogrammet gør det muligt, at læse en mail uden at ”åbne” den rigtigt.

Overvejer du en iPhone 6S eller iPhone 6S Plus, men nervøs for om 3D Touch virker selvom du har skærmbeskyttelse på din telefon, så frygt ej. For hvis ellers skærmbeskyttelsen lever op til Apples ”krav”, så virker det fint med skærmbeskyttelse.

Virker 3D Touch på iPhone med skærmbeskyttelse?

Foruden Facebook understøtter Dropbox, Twitter, Hipstamatic, Evernote, Instagram, Shazam og Pinterest, News 360 samt flere andre. Du kan søge på 3D Touch i Apples App Store for at se hvilke applikationer, der er tilgængelige med den nye funktion.

Og det ventes der løbende vil komme mange flere applikationer, der understøtter 3D Touch. Derudover understøtter de fleste af Apples egne, som App Store, Apple Maps, iBooks og flere også den nye funktion.

Facebook Messenger er endnu ikke opdateret med understøttelse af 3D Touch funktionen.

Mere til historien

Ifølge hjemmesiden 9to5Mac.com, så vil Facebook også inden udgangen af året understøtte Apples nye ”Live Photos”, det er uvist om det også vil gælde de lignende ”Photos” fra de forskellige Android-producenter.

Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Instagram strammer reglerne

Instagram strammer reglerne for beskeder, men er det godt nok? Nej! Det mener jeg ikke.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram