De mest populære iPhone og iPad apps

0

Facebook sidder pænt på tronen når det kommer til populære applikationer. Nu sidder de på de to øverste pladser over mest downloadede apps.

Facebook
Facebook

Facebook er en succes. Det er de færreste nok i tvivl om. Men faktisk er selskabet bag de mest downloadede applikationer fra Apples App Store, og de har hele fire apps på top 10 listen over mest populære applikationer. Det skriver DR.dk.

Det er firmaet App Annie, der har udgivet en rapport om, hvilke applikationer der er de mest populære.

Informationerne i rapporten er baseret på data fra hele verden, som er indsamlet over de seneste fem år.

Og trods millioner af applikationer i verden, så er det ikke mange overraskelser der er at finde på listen. Faktisk er den største overraskelse Apples bud på en platform til ”klasselokalet”. En applikation, der dog ikke er ret udbredt i Danmark – her er det kineserne og amerikanerne, som trækker antallet af downloads op.

 – Apple udvider iBooks-lærebøger til Danmark

Underligt nok betyder det også, at selvom nogle spil i perioder høster utallige downloads og er utroligt populære, som eksempelvis Angry Birds og Subway Surfers, er der altså ikke nogle af disse der er på top 10 listen, ifølge App Annie.

Facebook, Apple, Mirosoft, Google og Twitter er bag alle applikationerne på listen.

Top 10 for mest populære applikationer

  1. Facebook (Facebook)
  2. Messenger (Facebook)
  3. YouTube (Google)
  4. Instagram (Facebook)
  5. Skype (Microsoft)
  6. WhatsApp (Facebook)
  7. Find My iPhone (Apple)
  8. Google Maps (Google)
  9. Twitter (Twitter)
  10. iTunes U (Apple)

Helt generelt er alle 10 applikationer, i ovenstående top 10, downloadet flest gange i USA, skriver DR.dk.

Mere til historien

Foruden de mest populære applikationer, så har App Annie også set nærmere på hvilke applikationer, der de seneste fem år har genereret flest penge via App Store. Her er der flere applikationer, som er ukendte for størstedelen af danskerne. Denne top 10-liste er som følger: 1. Pandora, 2. Line, 3. Zoosk, 4. Pages, 5. Spotify, 6. Badoo, 7. Skype, 8. MLB.com At Bat, 9. Grindr, 3. Line Play.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer