Analytikere og investorer forudser tilbagegang af iPhone-salg

Er iPhone ved at miste sin glans? Analytikere og investorer forudser tilbagegang af iPhone-salget inden aftenens regnskab fremlægges.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Apple har verdens mest værdifulde brand, i hvert fald endnu, men analytikere og investorer frygter for fremtiden, da Apples iPhone måske er ved at miste sin glans?

I aften fremlægger Apple deres nye regnskab og det er det, som er grund til frygten hos investorerne. Bekymringen går på, at Apple ikke kan holde det voksende salg oppe. Faktisk forudser flere analytikere, at iPhone-væksten vil falde fra omkring 35 procent til måske encifrede vækstrater i de kommende kvartaler. Det skriver Business.dk.

 – Det ligner endnu en dansk iPhone-succes

Op til to tredjedele af Apples omsætning kommer fra salget af iPhones, hvilket også gør dem meget sårbare for Apple. Derfor arbejder Apple også på, at gøre sig mindre afhængige af iPhone.

Går Apples iPhone tilbage i vækst, så vil det være første gang siden iPhone blev lanceret på de første markeder tilbage i 2007.

Da iPhone 6S og iPhone 6S Plus blev sat til salg i de første lande meldte Apple tilbage, at de havde slået alle tidligere rekorder fra premiere-weekenden. Hvilket blandt andet skyldtes, at Kina også var med i den weekend.

Aftenens regnskab går til og med september måned, hvilket betyder der er få salgsdage med af de nye iPhone-modeller.

Næste kvartal er det mere interessante, da det er julehandlen. Sidste år solgte Apple 74,5 millioner iPhones i dette kvartal – nye som gamle.

 – Apple satte ny iPhone-rekord i julekvartalet

Det bliver også spændende at se, hvor godt Apple Watch egentlig sælger, samt hvordan Apple Music klarer sig, men også om Apple iPad Pro og det nye Apple TV kan give Apple en god julehandel.

Web-TV: Tilbageblik – Tim Cook præsenterer den første iPhone

Mere til historien

Investeringsbanken Morgan Stanley er modsat mange analytikere, da de forventer en lille vækst i iPhone-salget i det kommende kvartal, dog grundet øget salg af de ældre modeller.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram