iPhone 6S får danskerne til at sælge brugte iPhones

De nye iPhone 6S-modeller er på vej i de danske telebutikker i nær fremtid, det får derfor brugtmarkedet til at svømme i brugte iPhones.

iPhone 6 Plus

iiPhone 5S og Phone 6 Plus ved siden af hinanden (Foto: MereMobil.dk)

Apple præsenterede i sidste uge dette års nye iPhone-modeller, iPhone 6S og iPhone 6S Plus, og selvom den danske salgsstart endnu ikke er offentliggjort, så har det fået danskerne til at sælge deres brugte iPhones.

 – Her er iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Danmark er ikke med i første runde af lande, som har salgsstart på de nye iPhone 6S-modeller den 25. september og forudbestillingerne allerede er startet, men derfor gør de danske iPhone-brugere allerede klar til at skulle investerer i den nye model.

Både dba.dk og Phonetrade oplever begge stigende interesse for at få solgt de gamle enheder, dette ses i form af en stigende mængde iPhone-annoncer i september/oktober måned.

Tendensen var enorm sidste år, hvor der i september 2014, da iPhone 6 og iPhone 6 Plus blev lanceret, var godt 6.600 iPhones til salg på dba.dk – dette tal steg på en måned til 12.840 iPhones. Og samme forventning er der til brugtsalget i år. Det skriver Computerworld.dk.

– ” Vi forventer helt klart at se en stigning i antallet af brugte iPhones på dba.dk i forbindelse med en nylancering af iPhone 6. Og vi er glade for at kunne facilitere videresalget af smartphones, så andre kan få glæde af, at gadgetfolket skifter til en nyere model,” udtaler Sofie Folden Lund, kommunikationschef hos Ebay Danmark, der ejer dba.dk.

Også Phonetrade oplever i stor stil, at iPhone-brugere vil sælge deres brugte telefoner for at få fingre i de nye iPhone 6S-modeller når disse sættes til salg.

 – Så lidt er iPhone 5S faldet i pris

Phonetrade opkøber brugte telefoner, særligt iPhones og nyere Samsung-telefoner, for at istandsætte dem og sælge dem efterfølgende.

– “Vi kan allerede nu se, at folk begynder at sende iPhone 6 Plus med 128 GB. Det var det spritnye fra Apple sidste år, da både den fysiske størrelse og den store lagerplads var en nyhed, så det var det, firstmovers købte. De blev revet væk sidste år, og det er dem, som vi ser kommer ind til os i disse dage op til lanceringen,” forklarer Morten Zachariasen, kommunikationsansvarlig hos Phonetrade, til Computerworld.dk.

Mere til historien

Vi har netop søgt ”iPhones” på dba.dk og her er 9.992 annoncer fordelt på 8.169 private annoncer og 1.823 forhandler annoncer, selvom der inde i dette også er forhandlere, der opkøber iPhones osv. forventes dette tal altså at stige markant i de kommende uger.

Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
iPhone 16-serien får A18-chip

Rygte: Et læk antyder at fire iPhones, der kommer i september, vil have den nye A18-chip.

(mere…)
Nyd ferien og sæt din iPhone på SMS-feriesvar

TIP: Sådan sætter du din iPhone på SMS-autosvar, når du holder ferie.

(mere…)
Apple forventer AI vil booste iPhone 16-salget

Apple har store forventninger til salget af de kommende iPhone 16-modeller, hvor de venter AI-funktionerne vil øge salget.

(mere…)
EM-TIP: Få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen. Læs her hvordan.

(mere…)
Snart kan du skjule og låse apps på din iPhone

TIP: Hvis du har savnet at kunne låse dine apps på iPhone, eller endda skjule dem, så er der gode nyheder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram