Huawei er klar med spændende nyt i morgen

IFA i Berlin er lige rundt om hjørnet og Huawei er klar med spændende nyt til messen, heriblandt efterfølgeren til Mate 7.

Huawei teaser på Twitter forud for IFA

Huawei teaser på Twitter forud for IFA

Huawei ser ikke ud til at ligge på den lade side, når det gælder IFA 2015. De går nærmest amok med teasere på deres Twitter-profil.

Deres Huawei Mate 7 er en ganske glimrende telefon, som også har modtaget pæne ord fra vores side af, og det ser nu ud til, at efterfølgeren er lige om hjørnet.

Om navnet kommer til at være Huawei Mate 7S eller Huawei Mate S, fortæller deres Twitter profil intet om, men giver dog ledende tegn på, at enheden vil hede noget med S.

Det mest spændende omkring Huaweis teaserbilleder, er citatet: “1 Day left to feel the force of every touch“, som indikerer at enheden vil have integreret noget lignende Force-touch, som vi kender det fra dette års MacBooks, og som der rygtes at finde vej til Apples kommende iPhones.

Telefonen vil også have en fingeraftrykslæser, ligesom Mate 7, som formentlig vil være meget præcis og komme med flere funktioner indbygget, ganske som vi så det på Honor 7.

Derudover vil den have samme “knuckle-tech” som i Huawei P8, som gør at man kan tage screenshots, ved at banke to gange på skærmen med knoen, eller tegne et omrids af det du vil have et screenshot af.

Ikke det eneste

Selskabet teaser også omkring deres Huawei Watch, som før er fremvist, men ikke kom ud til forbrugerne, da den var sat til pre-order ved en fejl.

Om det er samme ur, eller noget helt nyt må vi vente at se, men uret er i hvert fald rundt og mestre elegance og styrke i perfekt harmoni, ifølge Huawei selv.

Mere til historien

Huawei holder event i morgen, hvor presseeventet indeholder omridset af uret, med teksten: “Elegance and power in perfect harmony, Berlin, 02.09.15″.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye billige smartwatches fra Xiaomi

Xiaomi har gang i en masse interessante lanceringer på dette års Mobile World Congress. To smartwatches til skarp pris er lanceret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram