Hedder de nye Nexus-telefoner – Nexus 5X og Nexus 6P?

0

Så skulle den være god nok. De nye Nexus-modeller får navnene Nexus 5X og Nexus 6P, hvis vi skal tro de seneste rygter.

Nexus Huawei koncept foto
Konstrueret konceptfoto af en Nexus fra Huawei.

Det er ingen hemmelighed, at Google forventes at lancere to nye Nexus-telefoner ved deres event i slutningen af denne måned – helt præcist den 29. september.

 – Sæt kryds i kalenderen: Google indkalder til event

Hjemmesiden Droid-Life har nu opsnappet nogle nye informationer fra pålidelig kilde, som afslører navnene på de to nye Nexus-telefoner. Og skal vi tro den pålidelige kilde, så vil de nye Nexus-modeller altså få navnene Nexus 5X og Nexus 6P.

Allerede tidligere på måneden inden Google havde udsendt invitationer til eventen holdt rygterne stik med datoen for præsentationen, så mon ikke navnet og prisen også holder stik.

Telefonerne vil komme med henholdsvis en 5 tommer skærm og en 6 tommer skærm, samt være produceret af henholdsvis LG og Huawei.

Nexus 5X-navnet har floreret på internettet gennem nogle uger, når der har været refereret til den LG-producerede Nexus telefon, men nu skulle den altså være god nok, samt Huaweis Nexus-model får navnet Nexus 6P.

 – Billeder af Nexus 6 fra Huawei er lækket

Der er dog altid den mulighed, at navnene kan være arbejdsnavne og derfor ændre sig fra nu af og frem til annonceringen af telefonerne.

Mere til historien

Det er første gang, at Huawei producerer hardwaren til en Nexus-telefon, mens LG også producerede hardwaren til LG Nexus 4 og LG Nexus 5.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer