Google Keep er nu klar med produktivitet til iOS

Til alle glade Google Keep brugere på internettet, nu behøver i ikke længere at have en Android for at benytte sig af Google's organiserings app.

Google Keep er et rigtig godt værktøj, når det handler om at skrive noter, og have styr på aftaler. Selve App'en tager sig meget ud som Evernote, og er rimelig nem at gå til.

Google Keep

Google Keep til PC, tablet og smartphones

Nu kommer Applikationen også på iOS platformen, og det er en god nyhed hvis man altså er godt inde i Google's tjenester, men bare lige mener at en iPhone er enheden for dem - eller en iPad selvfølgelig.

Applikationen er allerede frit tilgængelig i App Store, så det er bare at downloade hvis nogle af disse funktioner lyder lovende:

  • Find hvad du mangler hurtigt, ved at søge og organiserer dine noter i farver og typer, som f.eks. billeder, lyd og tekst.
  • Opret huskesedler eller alarmer så du ikke glemmer alle hverdagens finurligheder.
  • Gør mere sammen, ved at dele noter, pakkelister og huskesedler og se dem blive tjekket af lige i øjeblikket.

Keep til iOS - og til Android for den sags skyld - fungerer godt sammen med Android Wear, som jo også fornyeligt er blevet kompatibel med iOS platformen.

Det er godt at se at Google tjenesterne også finder vej over til iOS, men gad vide om det går den anden vej rundt i fremtiden? Om Apple Watch nogensinde bliver tilgængelig til Android platformen? Det ser mere ud som om de går i den modsatte retning, med deres fornyeligt lanceret Move to iOS, der ikke har fået de pæneste ord med på vejen fra inkarnerede Android folk.

Mere til historien

Google Keep har været tilgængelig i over to år på Android platformen, men har selvfølgelig fået grafiske overhalinger undervejs.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Ny version af Android Auto er langt om længe på vej

Der er en ny og forbedret version af Android Auto på vej. Den skulle være kommet i sommer, men skulle altså nu være klar.

(mere…)
Specifikationerne lækket på Google Pixel 7a

Pixel 7a er ikke offentliggjort, men specifikationerne er angiveligt i frit omløb. Pixel 7a skal efterfølge Pixel 6a.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram