Google Keep er nu klar med produktivitet til iOS

0

Til alle glade Google Keep brugere på internettet, nu behøver i ikke længere at have en Android for at benytte sig af Google’s organiserings app.

Google Keep er et rigtig godt værktøj, når det handler om at skrive noter, og have styr på aftaler. Selve App’en tager sig meget ud som Evernote, og er rimelig nem at gå til.

Google Keep
Google Keep til PC, tablet og smartphones

Nu kommer Applikationen også på iOS platformen, og det er en god nyhed hvis man altså er godt inde i Google’s tjenester, men bare lige mener at en iPhone er enheden for dem – eller en iPad selvfølgelig.

Applikationen er allerede frit tilgængelig i App Store, så det er bare at downloade hvis nogle af disse funktioner lyder lovende:

  • Find hvad du mangler hurtigt, ved at søge og organiserer dine noter i farver og typer, som f.eks. billeder, lyd og tekst.
  • Opret huskesedler eller alarmer så du ikke glemmer alle hverdagens finurligheder.
  • Gør mere sammen, ved at dele noter, pakkelister og huskesedler og se dem blive tjekket af lige i øjeblikket.

Keep til iOS – og til Android for den sags skyld – fungerer godt sammen med Android Wear, som jo også fornyeligt er blevet kompatibel med iOS platformen.

Det er godt at se at Google tjenesterne også finder vej over til iOS, men gad vide om det går den anden vej rundt i fremtiden? Om Apple Watch nogensinde bliver tilgængelig til Android platformen? Det ser mere ud som om de går i den modsatte retning, med deres fornyeligt lanceret Move to iOS, der ikke har fået de pæneste ord med på vejen fra inkarnerede Android folk.

Mere til historien

Google Keep har været tilgængelig i over to år på Android platformen, men har selvfølgelig fået grafiske overhalinger undervejs.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer