Google Keep er nu klar med produktivitet til iOS

Til alle glade Google Keep brugere på internettet, nu behøver i ikke længere at have en Android for at benytte sig af Google’s organiserings app.

Google Keep er et rigtig godt værktøj, når det handler om at skrive noter, og have styr på aftaler. Selve App’en tager sig meget ud som Evernote, og er rimelig nem at gå til.

Google Keep

Google Keep til PC, tablet og smartphones

Nu kommer Applikationen også på iOS platformen, og det er en god nyhed hvis man altså er godt inde i Google’s tjenester, men bare lige mener at en iPhone er enheden for dem – eller en iPad selvfølgelig.

Applikationen er allerede frit tilgængelig i App Store, så det er bare at downloade hvis nogle af disse funktioner lyder lovende:

  • Find hvad du mangler hurtigt, ved at søge og organiserer dine noter i farver og typer, som f.eks. billeder, lyd og tekst.
  • Opret huskesedler eller alarmer så du ikke glemmer alle hverdagens finurligheder.
  • Gør mere sammen, ved at dele noter, pakkelister og huskesedler og se dem blive tjekket af lige i øjeblikket.

Keep til iOS – og til Android for den sags skyld – fungerer godt sammen med Android Wear, som jo også fornyeligt er blevet kompatibel med iOS platformen.

Det er godt at se at Google tjenesterne også finder vej over til iOS, men gad vide om det går den anden vej rundt i fremtiden? Om Apple Watch nogensinde bliver tilgængelig til Android platformen? Det ser mere ud som om de går i den modsatte retning, med deres fornyeligt lanceret Move to iOS, der ikke har fået de pæneste ord med på vejen fra inkarnerede Android folk.

Mere til historien

Google Keep har været tilgængelig i over to år på Android platformen, men har selvfølgelig fået grafiske overhalinger undervejs.


Avatar

Om Lasse Lundgaard

Lasse har fulgt den nyeste teknologi i halvdelen af sit liv, og har udviklet en bred viden om alt der er værd at vide om techindustrien. Han har en passion for især smartphones og tablets, hvor hans primære platform er Android. Ved siden af at være mobilfreak og følge techindustrien, er han tilbøjelig til selv at købe diverse gadgets.