EA Sports FIFA 16 Ultimate Team klar til download nu

Den seneste version af det populære fodboldspil FIFA er nu klar til download – du finder det til både iOS og Android.

Screenshots fra FIFA 16 Ultimate Team

Screenshots fra FIFA 16 Ultimate Team

Lige inden weekenden var Electronic Arts Inc. klar med annonceringen af, at EA Sports FIFA 16 nu er tilgængeligt både til PlayStation, Xbox og PC, men også på mobilplatformen kan du være med til verdens mest populære fodbold spil.

 - FIFA Ultimate Team runder 5 år

- “Det har været helt utroligt at følge, hvor mange fans som allerede har valgt at engagere sig i og nyde FIFA 16 gennem EA Access og vores forsæson-demo. Vi er meget begejstrede for den foreløbige feedback – især i forhold til den afbalancerede spiloplevelse. Og nu, hvor spillet lanceres overalt på kloden, vil vi vende vores fokus mod at levere branchens bedste live-tjeneste,” siger Nick Channon, ledende producer på EA SPORTS FIFA, i en pressemeddelelse.

https://www.youtube.com/watch?v=AfeDwkIaHNY

Screenshots fra FIFA 16 Ultimate Team

Screenshots fra FIFA 16 Ultimate Team

Og anmeldere verden over tager også godt imod den nye version af det populære spil.

“Et imponerende monster af et spil, der er proppet med officielle ligaer, licenser, spilmuligheder og andre små finesser, som giver kampdagoplevelserne et ekstra pift”. Skriver Digital Spy (UK)

“En uovertruffen fodboldsimulation, som er endnu bedre end FIFA 15 på alle parametre.” lyder det fra EGM (USA)

 - EA Games klar med FIFA World Cup-opdatering

FIFA 16-demoen blev også de første 10 dage downloadet hele 6,4 millioner gange. Og de, som har den komplette udgave af FIFA 16 til Xbox One, har via mulighederne i EA Access udtrykt deres begejstring over tilføjelsen af kvindelandshold.

Screenshots fra FIFA 16 Ultimate Team

En anden ny ting i FIFA 16 er FIFA Ultimate Team Draft, hvor der allerede er mere end 13 millioner afviklede kampe tilsammen – i demoen og via EA Access. Der er også i spillets karriere-del blevet udvidet med to af de mest efterspurgte funktioner ved spillets fans – nemlig opvarmningsturneringer og spillertræning.

Du kan læse mere om FIFA 16 her.

FIFA 16 er tilgængeligt til PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 og på mobilplatformene – Android og iOS.

Du kan downloade FIFA Ultimate Team på din mobil gratis i Apples App Store og Google Play Store. Der er mulighed for in-app køb i selve spillet.

Mere til historien 

I mobilversionen har du ikke mulighed for, at afprøve de nye kvindehold. Du kan dog for første gang, på de mobile enheder, fejre scoringer. Desuden fylder spillet en del og du skal derfor have mindst 1,4 GB ledig plads på din enhed. EA oplyser, at FIFA 16 Ultimate Team fungerer bedst på iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini 2 og iPad Mini 3, samt følgende Android-enheder Motorola Nexus 6, HTC Nexus 9, HTC M8, Asus Nexus 7 2nd Gen, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy Note Edge, Sony Ericsson Xperia Z2 Tablet, Sony Ericsson Xperia Z3, Samsung Galaxy S4, HTC Nexus 4, LG G2.

FIFA 23 kan bestilles - mere fokus på kvinder

EA SPORTS er på vej med FIFA 23. Denne gang bliver det omstridte VM i Qatar inkluderet. Kvinderne kommer også mere i fokus.

(mere…)
FIFA-spillet skifter navn

BEKRÆFTET: Fodboldspillet får nyt navn, bekræfter EA Games.

(mere…)
FIFA+ er himlen for fodboldfans

Så er der godt nyt til alle fodboldfans. FIFA har åbnet streamingtjenesten FIFA+ med store ambitioner. FIFA+ er gratis.

(mere…)
FIFA 2023 kan blive det sidste 

EA Sports og FIFA har i årtier haft et samarbejde, men måske er det snart slut. FIFA 2023 kan være det sidste, som bliver en del af licensaftalen.

(mere…)
FIFA 22 – mere realistisk fodbold på vej

EA Games er på vej med en opgradering til Madden NFL og FIFA 22. Spillene bliver mere realistiske på de nyeste konsoller.

(mere…)
EA Sports FIFA 15 er nu tilgængeligt i Danmark

Fodboldhungrende-fans har formentlig ventet med længsel efter den nyeste version af det populære FIFA-fodboldspil – og nu er FIFA 15 endelig tilgængeligt i Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram