EA Games klar med FIFA World Cup-opdatering

0

Electronic Arts Inc. har netop annonceret den kommende udgivelse af FIFA 14 Ultimate Team: World Cup, der er tilgængelig fra 29. maj.

Electronic Arts Inc. har annonceret den kommende udgivelse af EA Sports FIFA Ultimate Team: World Cup, der er en gratis spiloplevelse til FIFA 14 med al spændingen fra årets VM-slutrunde i Brasilien.

Med FIFA 14 Ultimate Team: World Cup får du mulighed for, at opbygge det ultimative VM-hold med spillere fra de 32 landshold, der har kvalificeret sig til sommerens VM-slutrunde. Desuden kan du spille med den officielle VM-bold på det imponerende stadion Estadio do Maracana. FIFA 14 Ultimate Team får desuden et helt nyt look og masser af VM-stemning.

Du kan deltage i turneringer både online og i single player, hvor du starter med gruppekampe, inden du fortsætter med knockoutkampene på vej mod VM-titlen.

Se den officielle trailer for opdateringen herunder.

VM-tilføjelsen til FIFA 14 Ultimate Team bliver tilgængelig som en automatisk onlineopdatering til FIFA 14 fra den torsdag den 29. maj til både PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 og PlayStation 4.

Mere til historien

Sideløbende med FIFA Ultimate Team: World Cup-opdateringen vil en særlig VM-opstarts-spilvariant blive tilgængelig, som en del af en automatisk download til Xbox One og PlayStation 4. Der gør det muligt, at spille med alle de 32 landshold, der deltager i VM-slutrunden i Brasilien på Estadio do Maracana og med den officielle kampbold – eksklusivt til Xbox One og PlayStation 4.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer