FIFA Ultimate Team runder 5 år

I går var det fem år siden, at FIFA Ultimate Team så dagens lys, det er nu den mest populære spilvariant af det populære FIFA-spil.

For at fejre fødselsdagen har EA SPORTS skabt den vedhæftede infografik, der illustrerer spilvariantens udvikling.

For at fejre fødselsdagen har EA SPORTS skabt den vedhæftede infografik, der illustrerer spilvariantens udvikling.

EA SPORTS står bag FIFA-fodboldspillene, hvor det for fem år siden i går blev muligt at vælge FIFA Ultimate Team. Det er i dag den mest populære spilvariant i det mest populære sportsspil i verden.

I FIFA Ultimate Team kan fans sikre sig netop de spillere, som de ønsker for at skabe et unikt fodboldhold. Det er muligt både at købe og sælge spillere på transfermarkedet ved hjælp af virtuelle FIFA Ultimate Team-mønter og derefter justere på deres hold, taktikker og formationer.

 - Sony: PlayStation 4 har rundet 6 mio.

Da FIFA Ultimate Team blev præsenteret med FIFA 09, var der lige over en million spillere, mens der i dag er mere end 21 millioner FIFA-fans, som har spillet FIFA Ultimate Team.

På FIFA 13 Ultimate Team var der over 11,2 millioner spillere, hvilket FIFA 14 Ultimate Team er tæt på at slå.

Mere til historien

Faktisk spiller 64 procent af alle FIFA-brugerne FIFA Ultimate Team, og der gennemføres 13 millioner spillerhandler om dagen i FIFA 14 Ultimate Team, hvilket svarer til cirka 542.000 handler i timen. De 542.000 handler i timen i FIFA Ultimate Team er 42 gange flere handler, end der blev registreret i virkeligheden i hele 2013 af fodboldens verdensforbund, FIFA.

Til september kommer EA Sports FC 24 - det nye ”FIFA 24”

I mange år har verdens mest populære fodboldspil været FIFA. Nu hedder EA Sports FC 24. Se detaljer om det nye spil her.

(mere…)
Spændende nyt om det nye ”FIFA”-spil

FIFA-fodboldspillet hedder fremover EA Sports FC, men der er flere nyheder for fodboldfans end blot navnet.

(mere…)
EA lukker mobilspillene Apex Legends og Battlefield

EA har besluttet at trække stikket på to af deres mobilspil efter kort tid på markedet. Apex Legends Mobile, der blev Årets spil i 2022, er et af dem.

(mere…)
FIFA 23 kan bestilles - mere fokus på kvinder

EA SPORTS er på vej med FIFA 23. Denne gang bliver det omstridte VM i Qatar inkluderet. Kvinderne kommer også mere i fokus.

(mere…)
FIFA-spillet skifter navn

BEKRÆFTET: Fodboldspillet får nyt navn, bekræfter EA Games.

(mere…)
FIFA+ er himlen for fodboldfans

Så er der godt nyt til alle fodboldfans. FIFA har åbnet streamingtjenesten FIFA+ med store ambitioner. FIFA+ er gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram