FIFA Ultimate Team runder 5 år

0

I går var det fem år siden, at FIFA Ultimate Team så dagens lys, det er nu den mest populære spilvariant af det populære FIFA-spil.

For at fejre fødselsdagen har EA SPORTS skabt den vedhæftede infografik, der illustrerer spilvariantens udvikling.
For at fejre fødselsdagen har EA SPORTS skabt den vedhæftede infografik, der illustrerer spilvariantens udvikling.

EA SPORTS står bag FIFA-fodboldspillene, hvor det for fem år siden i går blev muligt at vælge FIFA Ultimate Team. Det er i dag den mest populære spilvariant i det mest populære sportsspil i verden.

I FIFA Ultimate Team kan fans sikre sig netop de spillere, som de ønsker for at skabe et unikt fodboldhold. Det er muligt både at købe og sælge spillere på transfermarkedet ved hjælp af virtuelle FIFA Ultimate Team-mønter og derefter justere på deres hold, taktikker og formationer.

 – Sony: PlayStation 4 har rundet 6 mio.

Da FIFA Ultimate Team blev præsenteret med FIFA 09, var der lige over en million spillere, mens der i dag er mere end 21 millioner FIFA-fans, som har spillet FIFA Ultimate Team.

På FIFA 13 Ultimate Team var der over 11,2 millioner spillere, hvilket FIFA 14 Ultimate Team er tæt på at slå.

Mere til historien

Faktisk spiller 64 procent af alle FIFA-brugerne FIFA Ultimate Team, og der gennemføres 13 millioner spillerhandler om dagen i FIFA 14 Ultimate Team, hvilket svarer til cirka 542.000 handler i timen. De 542.000 handler i timen i FIFA Ultimate Team er 42 gange flere handler, end der blev registreret i virkeligheden i hele 2013 af fodboldens verdensforbund, FIFA.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer