Apple vil forsøge at forhindre angreb mod App Store

0

Efter den seneste uges angreb i App Store vil Apple nu forsøge at forhindre fremtidige angreb mod Apples App Store.

Apple Xcode (Foto: Apple)
Apple Xcode (Foto: Apple)

I går meldte Apple ud, at de i fremtiden vil gøre det nemmere for kinesiske applikationsudviklere, at downloade det rigtige værktøj til udviklingen af mobilapplikationer. Dette gør Apple i et forsøg på, at forhindre fremtidige angreb mod App Store. Det skriver Reuters.com.

 – Hackere har inficeret App Store

Det var på grund af en falsk version af Apples værktøj til udvikling af applikationer, kaldet XcodeGhost, at en række kinesiske applikationer blev inficeret med malware.

Apple Developer har desuden udsendt en mail til alle, som er har en registreret udviklerkonto hos Apple. Hvor de minder udviklerne om, at de skal huske altid at downloade værktøjet Xcode direkte fra Mac App Store eller Apple Developer website. Når du downloader Xcode rigtigt fra Mac App Store, så tjekker OS X automatisk og validerer den stammer fra Apple. Downloader du fra Apple Developer website, så tjekkes og valideres koden også per default, så længe du ikke har slået gatekeeper fra.

 – Hackere kan bryde ind i enhver iCloud konto

Du kan læse mere om hvordan du kan tjekke din version af Xcode her.

Mere til historien

Google Play har ifølge sikkerhedsfirmaet Check Point også været inficeret med malware. Sikkerhedsfirmaet har blandt andet fundet malware i spillet BrainTest.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer