Rygte: Sony Xperia Z5 “premium” får 4K skærm

2

Sonys næste flagskib Z5 ser ud til at komme i et par varianter, hvor der på den største af dem, vil komme en svimlende høj opløsning.

Ifølge en talsmand fra Sony vil deres næste flagskib, Xperia Z5 komme i to varianter.

Den ene vil være Xperia Z5 med et display på 5,2 tommer, hvor den anden vil være Xperia Z5 “premium” med et display på 5,5 tommer med den fuldstændigt absurd høje opløsning på 4K.

Oplysningerne skulle komme fra en video (der ikke længere er tilgængelig) hvor en talsmand fra Sony udtaler sig om produkterne, dog ikke på engelsk skal det lige siges.

Læk Xperia Z5 og Z5 Compact
Rygte: Er dette Xperia Z5 og Z5 Compact?

Ud over den vanvittig høje opløsning på 4K, som ligner i en PPI på over 800, skulle enheden også have et 23 megapixels kamera, med vildt hurtig autofokus på 0.03 sekunder og fem gange digital zoom, hvilket et tidligere rygte har omtalt.

Derudover vil det nye flagskib være ligeså støv- og vandafvisende som Xperia Z3+ med vandtæt micro-USB stik dertil.

Stadig Sony stil

Enheden – eller enhederne – vil stadig være kvadratisk og med samme materialer. Xperia Z5 vil være den første Sony telefon med en fingeraftrykslæser, som befinder sig på siden af telefonen, integreret i låseknappen, ligesom vi så det i tidligere læk.

Det ser ikke ud til, at der ikke kommer en Xperia Z5 compact, som tidligere rygtet, i hvertflad ikke i denne omgang.

Andre specifikationer rygtes at være Snapdragon 810 processorer og 3 eller 4 GB RAM, men mens Xperia Z5 “premium” vil have et 4K display, vil den 5,2 tommer store Xperia Z5 skærm “kun” have en opløsning på 1080p.

Det bliver spændende at se hvad der kommer til at ske, og om rygterne viser sig at være sande fra Sony, senere på ugen, når den årlige IFA event bliver afholdt i Berlin.

Mere til historien

Sonys salg har været en del skuffende, hvad angår deres mobildivision, men det er spændende at se, om de nye enheder vil kunne hjælpe på dette.

Læs også
Sony Mobil fremlægger skuffende salg

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer