Rygte: Sony Xperia Z5 "premium" får 4K skærm

Sonys næste flagskib Z5 ser ud til at komme i et par varianter, hvor der på den største af dem, vil komme en svimlende høj opløsning.

Ifølge en talsmand fra Sony vil deres næste flagskib, Xperia Z5 komme i to varianter.

Den ene vil være Xperia Z5 med et display på 5,2 tommer, hvor den anden vil være Xperia Z5 "premium" med et display på 5,5 tommer med den fuldstændigt absurd høje opløsning på 4K.

Oplysningerne skulle komme fra en video (der ikke længere er tilgængelig) hvor en talsmand fra Sony udtaler sig om produkterne, dog ikke på engelsk skal det lige siges.

Læk Xperia Z5 og Z5 Compact

Rygte: Er dette Xperia Z5 og Z5 Compact?

Ud over den vanvittig høje opløsning på 4K, som ligner i en PPI på over 800, skulle enheden også have et 23 megapixels kamera, med vildt hurtig autofokus på 0.03 sekunder og fem gange digital zoom, hvilket et tidligere rygte har omtalt.

Derudover vil det nye flagskib være ligeså støv- og vandafvisende som Xperia Z3+ med vandtæt micro-USB stik dertil.

Stadig Sony stil

Enheden - eller enhederne - vil stadig være kvadratisk og med samme materialer. Xperia Z5 vil være den første Sony telefon med en fingeraftrykslæser, som befinder sig på siden af telefonen, integreret i låseknappen, ligesom vi så det i tidligere læk.

Det ser ikke ud til, at der ikke kommer en Xperia Z5 compact, som tidligere rygtet, i hvertflad ikke i denne omgang.

Andre specifikationer rygtes at være Snapdragon 810 processorer og 3 eller 4 GB RAM, men mens Xperia Z5 "premium" vil have et 4K display, vil den 5,2 tommer store Xperia Z5 skærm "kun" have en opløsning på 1080p.

Det bliver spændende at se hvad der kommer til at ske, og om rygterne viser sig at være sande fra Sony, senere på ugen, når den årlige IFA event bliver afholdt i Berlin.

Mere til historien

Sonys salg har været en del skuffende, hvad angår deres mobildivision, men det er spændende at se, om de nye enheder vil kunne hjælpe på dette.

Læs også
- Sony Mobil fremlægger skuffende salg

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram