Note 5 og S6 Edge+ kan have forskellige kameramoduler

Samsung har i deres nyeste phablets inkluderet kameraer på 16 megapixels, og man skulle tro at det var det samme kamera modul der ligger i alle enhederne, men det er skam ikke helt tilfældet. 

Det er ikke unormalt, at der bliver lånt af hinanden, når det gælder om at skulle bygge selskabernes respektive enheder, og Samsung har også benyttet forskellige chipsets, afhængigt af verdensdele førhen, men det viser sig nu, at Samsung ligger forskellige kameramoduler i deres nyeste enheder.

Samsungs nye Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge+, er telefoner som ligger sig, specifikation- og design mæssigt, op af deres mindre supertelefoner, S6 og S6 Edge, men ligesom tilfældet var med S6 og S6 Edge, kan kamera modulerne være forskellige i enhederne.

- Måske kommer Galaxy Note 5 alligevel til Europa

Modul fra Sony

For dem af jer, der undrer sig over hvilke kameramoduler der bliver benyttet i de nye phablets, er det meget tæt op af S6. Det viser sig, at det er en 16 megapixel 1/2.6 Sony Exmor RS IMX240 sensor, der pryder bagsiden af telefonen, hvor der foran er at finde et Samsung ISOCELL modul på 5 megapixels. Det skriver PhoneArena.

Samsung Galaxy S6, S6 Edge kamera

Samsung VS Sony

Det ville ikke være helt usandsynligt, at Samsung vil benytte sig af forskellige kameramoduler, som de tidligere har gjort, hvilket kan resultere i forskelle på kvaliteten.

På trods af forskel kan det ikke udnævnes hvilket af modulerne der er bedst, men MereMobil.dk har før vist nogle forskellige billeder, taget med de forskellige sensorer i S6 og S6 Edge.

Mere til historien

De første sendinger af de nye telefoner skulle gerne indeholde Sonys sensor, men det er spændende at se, om Samsung sender en sending ud, med deres egen ISOCELL sensor i fremtiden, ligesom tilfældet var det, med S6 og S6 Edge.

Læs også:
Samsung indrømmer: Kameraerne i S6 er ikke ens

Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
DJI Mini 3 Pro test | Fantastisk! Måske årets gadget

TEST: Med en DJI-dronen kan du skyde flotte billeder og videoer fra luften. Læs min DJI Mini 3 Pro test - måske den måske bedste privatdrone.

(mere…)
Apple vil rette kamerafejl i ny iPhone

Der er en kamerafejl i iPhone 14 Pro. Apple er på vej med en løsning.

(mere…)
iPhone 14 Pro-ejere oplever kameraproblemer

Efter få dage i butikkerne for iPhone 14 Pro-modellerne rapporterer flere brugere om kameraproblemer.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Så meget bruges mobilkameraet

Apple fortalte i går under deres iPhone 14-event, at der sidste år blev taget mere end 3 tusinde milliarder billeder på en iPhone. Derfor er kameraet også meget vigtigt for producenterne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram