Note 5 og S6 Edge+ kan have forskellige kameramoduler

0

Samsung har i deres nyeste phablets inkluderet kameraer på 16 megapixels, og man skulle tro at det var det samme kamera modul der ligger i alle enhederne, men det er skam ikke helt tilfældet. 

Det er ikke unormalt, at der bliver lånt af hinanden, når det gælder om at skulle bygge selskabernes respektive enheder, og Samsung har også benyttet forskellige chipsets, afhængigt af verdensdele førhen, men det viser sig nu, at Samsung ligger forskellige kameramoduler i deres nyeste enheder.

Samsungs nye Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge+, er telefoner som ligger sig, specifikation- og design mæssigt, op af deres mindre supertelefoner, S6 og S6 Edge, men ligesom tilfældet var med S6 og S6 Edge, kan kamera modulerne være forskellige i enhederne.

Måske kommer Galaxy Note 5 alligevel til Europa

Modul fra Sony

For dem af jer, der undrer sig over hvilke kameramoduler der bliver benyttet i de nye phablets, er det meget tæt op af S6. Det viser sig, at det er en 16 megapixel 1/2.6 Sony Exmor RS IMX240 sensor, der pryder bagsiden af telefonen, hvor der foran er at finde et Samsung ISOCELL modul på 5 megapixels. Det skriver PhoneArena.

Samsung Galaxy S6, S6 Edge kamera
Samsung VS Sony

Det ville ikke være helt usandsynligt, at Samsung vil benytte sig af forskellige kameramoduler, som de tidligere har gjort, hvilket kan resultere i forskelle på kvaliteten.

På trods af forskel kan det ikke udnævnes hvilket af modulerne der er bedst, men MereMobil.dk har før vist nogle forskellige billeder, taget med de forskellige sensorer i S6 og S6 Edge.

Mere til historien

De første sendinger af de nye telefoner skulle gerne indeholde Sonys sensor, men det er spændende at se, om Samsung sender en sending ud, med deres egen ISOCELL sensor i fremtiden, ligesom tilfældet var det, med S6 og S6 Edge.

Læs også:
– Samsung indrømmer: Kameraerne i S6 er ikke ens

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer