Samsung annoncerer unpacked event 13. August

91

Samsung skal angiveligt fremvise det næste skud på stammen i deres phablet line up, Galaxy Note 5, den 13. August.

Der har længe været snak om, hvorvidt Samsung’s næste flagskib skal lanceres i efteråret, som de plejer at gøre, eller om de simpelthen vil rykke eventen til tidligere, for at være mere konkurrencedygtige i feltet.

Samsung Galaxy Unpacked invitation
Samsung Galaxy Unpacked invitation

– Galaxy Note 5 kan blive lanceret allerede i august

Det viser sig nu, at Samsung sandsynligvis har valgt at gøre lige præcis det, der har været rygter om. Hvilket kan vise sig at være smart, i kampen om markedsandele mod Apple.

Måske mere end en Galaxy på vej

Hvis Samsung lægger sig lige så tæt op af andre rygter, vil der formentlig blive lanceret mere end en enhed til eventet. Galaxy S6 Edge+ vil formentlig føje sig til phablet feltet sammen med Galaxy Note 5 den dag, hvis rygterne altså taler sandt.

Se Samsung Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge Plus

Med flere læk omkring de to enheder, både omkring deres specifikationer og deres udseende, er der ikke ladt meget tilbage til fantasien, og på den måde, er alting som det plejer inden en lancering af en nye produkter i telebranchen.

Det samme så vi nemlig med Galaxy S6 og S6 Edge, som havde flere billede læk på bagen, samt læk omkring deres specifikation, og ligeledes er det sket med Note 4, forrige år.

Unpacked eventen vil foregå 11am – hvilket er omkring kl. 17.00 dansk tid, den 13. August. Samsung vil streame eventet på deres YouTube kanal, så man kan følge med i afsløringen af Samsung’s tilføjelse af deres smartphone portfolie. Om det bliver til en telefon eller to må vi vente og se.

Mere til historien

En anden telefon der formentlig vil blive fremvist her i efteråret, er den nye iPhone – eller de nye iPhones. Den tidlige lancering er som sagt nok en smart beslutning for Samsung, så de kan få større markedsandele med deres nye telefon, eller telefoner.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
91 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer