Samsung annoncerer unpacked event 13. August

Samsung skal angiveligt fremvise det næste skud på stammen i deres phablet line up, Galaxy Note 5, den 13. August.

Der har længe været snak om, hvorvidt Samsung's næste flagskib skal lanceres i efteråret, som de plejer at gøre, eller om de simpelthen vil rykke eventen til tidligere, for at være mere konkurrencedygtige i feltet.

Samsung Galaxy Unpacked invitation

Samsung Galaxy Unpacked invitation

Galaxy Note 5 kan blive lanceret allerede i august

Det viser sig nu, at Samsung sandsynligvis har valgt at gøre lige præcis det, der har været rygter om. Hvilket kan vise sig at være smart, i kampen om markedsandele mod Apple.

Måske mere end en Galaxy på vej

Hvis Samsung lægger sig lige så tæt op af andre rygter, vil der formentlig blive lanceret mere end en enhed til eventet. Galaxy S6 Edge+ vil formentlig føje sig til phablet feltet sammen med Galaxy Note 5 den dag, hvis rygterne altså taler sandt.

- Se Samsung Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge Plus

Med flere læk omkring de to enheder, både omkring deres specifikationer og deres udseende, er der ikke ladt meget tilbage til fantasien, og på den måde, er alting som det plejer inden en lancering af en nye produkter i telebranchen.

Det samme så vi nemlig med Galaxy S6 og S6 Edge, som havde flere billede læk på bagen, samt læk omkring deres specifikation, og ligeledes er det sket med Note 4, forrige år.

Unpacked eventen vil foregå 11am - hvilket er omkring kl. 17.00 dansk tid, den 13. August. Samsung vil streame eventet på deres YouTube kanal, så man kan følge med i afsløringen af Samsung's tilføjelse af deres smartphone portfolie. Om det bliver til en telefon eller to må vi vente og se.

Mere til historien

En anden telefon der formentlig vil blive fremvist her i efteråret, er den nye iPhone - eller de nye iPhones. Den tidlige lancering er som sagt nok en smart beslutning for Samsung, så de kan få større markedsandele med deres nye telefon, eller telefoner.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
91 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram