GreenSpeak: Nyt lavprisselskab donerer overskuddet væk

Lavpriskrigen fortsætter med nyt dansk teleselskab – GreenSpeak donerer selskabets overskud til velgørenhedsorganisationer.

Det er kun to år siden at vi så det nye danske selskab Zenji, der med nye toner, forsøger at tiltrække danske mobilkunder med point-konto og velgørende formål.

GreenSpeak logo

GreenSpeak logo

De velgørende formål, bliver Zenji ikke længere ene om at tilbyde deres kunder. I dag er lavprisselskabet GreenSpeak gået i luften på netop tonerne til et mere velgørende abonnement, hvor man betaler både sin mobilregning og støtter velgørenhedsorganisationer både nationalt såvel som internationalt.

Zenji er hoppet i nye klæder

Konceptet er ligetil: Med kun tre abonnementer tilbyder GreenSpeak et simpelt koncept, hvor hovedfokusset er den donation du samtidig yder, når du vælger dit abonnement. Overskuddet fra virksomheden, går nemlig til velgørenhed, det skriver selskabet på sin hjemmeside.

Allerede nu samarbejder GreenSpeak med 15 organisationer om at dele selskabets overskud: ByBi, SOS Børnebyerne, Anima, A Race Against Breast Cancer, Verdens Skove, Masanga Hospital, Dyreværnet, Læger uden Grænser, Børnecancerfonden, Økologisk Landsforening, Ingeniører uden Grænser, ØsterGRO, Make A Wish Ønskefonden og Sofar Copenhagen.

Zenji: Støt brysterne med dine point

"Alle får lige løn"

Sidder du allerede nu og tænker, ”ja, ja – men hvor meget overskud er der tilbage efter direktørens løn”, så lad dine fordomme komme til skamme. Allerede som nyankommet kunde, yder selskabet et bidrag på 100 kroner til velgørenhedspuljen.

GreenSpeak skriver dertil, at selskabets medarbejdere yder frivillig arbejdskraft, indtil selskabets omkostninger er dækket af kunderne. Men selv når det sker og de frivillige, direktøren og ledelsen begynder at få løn, vil ingen af dem overstige en månedsløn på 30.000 kroner lover selskabet.

Tre simple abonnementer

Hvis GreenSpeak har fanget din interesse, så er det tid til at finde det rigtige abonnement. Men også her tænker GreenSpeak ud af boksen, med kun tre simple abonnementer, der alle ligner hinanden på nær ét område – dataforbruget.

Priskrig er et udtryk for manglede innovation

Du skal derfor kun tage stilling til om du vil have 5GB, 10GB eller 15GB data inkluderet i din pakke, der i forvejen indeholder 10 timers tale, fri SMS/MMS, ingen opkaldsafgift, gratis brug af Facebook, ingen bindings- og opsigelsesperiode samt gratis tale mellem GreenSpeak-kunder.

Du slipper dog ikke for et oprettelsesgebyr på 49 kroner og hvis du ikke kan nøjes med en 3G-forbindelse må du punge yderligere ud med 20 kroner, for at få 4G.

GreenSpeak bruger ét af Danmarks førende netværksudbydere, Telenor. Telenor er tidligere i samarbejde med Telia blevet kåret til ét af Danmark bedste mobilnetværk, kun overgået af TDC efter deres netværksomlægning.

Her er GreenSpeak priserne:

  • 5 GB: 99 kroner om måneden
  • 10 GB: 109 kroner om måneden
  • 15 GB: 129 kroner om måneden

GreenSpeak konceptet forklaret:

https://www.youtube.com/watch?v=_h2zj8tne44

Mere til historien

GreenSpeak hjemmeside fortæller ikke noget om forventningerne til hvor lang tid der vil gå før selskabet får sit første overskud, ej heller hvor mange kunder det kræver, før omkostningerne er dækket ind.

Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram