GreenSpeak: Nyt lavprisselskab donerer overskuddet væk

Lavpriskrigen fortsætter med nyt dansk teleselskab – GreenSpeak donerer selskabets overskud til velgørenhedsorganisationer.

Det er kun to år siden at vi så det nye danske selskab Zenji, der med nye toner, forsøger at tiltrække danske mobilkunder med point-konto og velgørende formål.

GreenSpeak logo

GreenSpeak logo

De velgørende formål, bliver Zenji ikke længere ene om at tilbyde deres kunder. I dag er lavprisselskabet GreenSpeak gået i luften på netop tonerne til et mere velgørende abonnement, hvor man betaler både sin mobilregning og støtter velgørenhedsorganisationer både nationalt såvel som internationalt.

Zenji er hoppet i nye klæder

Konceptet er ligetil: Med kun tre abonnementer tilbyder GreenSpeak et simpelt koncept, hvor hovedfokusset er den donation du samtidig yder, når du vælger dit abonnement. Overskuddet fra virksomheden, går nemlig til velgørenhed, det skriver selskabet på sin hjemmeside.

Allerede nu samarbejder GreenSpeak med 15 organisationer om at dele selskabets overskud: ByBi, SOS Børnebyerne, Anima, A Race Against Breast Cancer, Verdens Skove, Masanga Hospital, Dyreværnet, Læger uden Grænser, Børnecancerfonden, Økologisk Landsforening, Ingeniører uden Grænser, ØsterGRO, Make A Wish Ønskefonden og Sofar Copenhagen.

Zenji: Støt brysterne med dine point

"Alle får lige løn"

Sidder du allerede nu og tænker, ”ja, ja – men hvor meget overskud er der tilbage efter direktørens løn”, så lad dine fordomme komme til skamme. Allerede som nyankommet kunde, yder selskabet et bidrag på 100 kroner til velgørenhedspuljen.

GreenSpeak skriver dertil, at selskabets medarbejdere yder frivillig arbejdskraft, indtil selskabets omkostninger er dækket af kunderne. Men selv når det sker og de frivillige, direktøren og ledelsen begynder at få løn, vil ingen af dem overstige en månedsløn på 30.000 kroner lover selskabet.

Tre simple abonnementer

Hvis GreenSpeak har fanget din interesse, så er det tid til at finde det rigtige abonnement. Men også her tænker GreenSpeak ud af boksen, med kun tre simple abonnementer, der alle ligner hinanden på nær ét område – dataforbruget.

Priskrig er et udtryk for manglede innovation

Du skal derfor kun tage stilling til om du vil have 5GB, 10GB eller 15GB data inkluderet i din pakke, der i forvejen indeholder 10 timers tale, fri SMS/MMS, ingen opkaldsafgift, gratis brug af Facebook, ingen bindings- og opsigelsesperiode samt gratis tale mellem GreenSpeak-kunder.

Du slipper dog ikke for et oprettelsesgebyr på 49 kroner og hvis du ikke kan nøjes med en 3G-forbindelse må du punge yderligere ud med 20 kroner, for at få 4G.

GreenSpeak bruger ét af Danmarks førende netværksudbydere, Telenor. Telenor er tidligere i samarbejde med Telia blevet kåret til ét af Danmark bedste mobilnetværk, kun overgået af TDC efter deres netværksomlægning.

Her er GreenSpeak priserne:

  • 5 GB: 99 kroner om måneden
  • 10 GB: 109 kroner om måneden
  • 15 GB: 129 kroner om måneden

GreenSpeak konceptet forklaret:

https://www.youtube.com/watch?v=_h2zj8tne44

Mere til historien

GreenSpeak hjemmeside fortæller ikke noget om forventningerne til hvor lang tid der vil gå før selskabet får sit første overskud, ej heller hvor mange kunder det kræver, før omkostningerne er dækket ind.

Teleselskabet 3 har tiltrukket over 5.000 nye kunder

KORT NYT: Årets tredje kvartal har været godt for teleselskabet 3, som har haft succes med at tiltrække mere end 5.000 nye kunder.

(mere…)
Anders And & Co. skal lære ungerne at være online

En ny særlig udgave af Anders And & Co. sætter fokus på trivslen online og på digital dannelse. Anders er også styret af SOME-platformene!

(mere…)
30 år siden: Sonofon brød telefonmonopolet

Kort efter hele Danmark havde jublet med på EM-sejren i fodbold satte Sonofon stikket i og brød telefonmonopolet.

(mere…)
CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram