Zenji er hoppet i nye klæder

Kvinde- og storby-mobilselskabet Zenji har justeret abonnementet og tilføjet en rabatklub til konceptet.

Zenji juni 2015

Zenjis abonnementer fra juni 2015.

Zenji har levet et stille liv siden november 2013, men nu er tiden kommet til en genopfriskning med nye klæder og justeret kundekoncept.

Starten gik den 10. juni 2015 klokken 12 med en ny website, nye abonnementer og en tilpasset strategi.

Zenji markedsfører sig som et medlemskab, fremfor mobilselskab, der kombinerer en kunde/fordelsklub med et mobilabonnement. Konceptet er stadig optjening af point, hvilket sker hver måned når abonnementet betales.

I abonnementet ”Guld Medlem” til 199 kroner om måneden konverteres de 100 af kronerne til 100 point med samme værdi. Pointene kan benyttes som betaling hos en række partnere, som samarbejder med selskabet. Derudover kan der opnås rabatter hos forskellige samarbejdspartnere.

Hvis Zenji skal være en god idé som mobilselskab, eller kundeklub, skal du overveje, som du er i stand til, at udnytte de point der optjenes. Bruges de ikke, har man jo betalt for meget for abonnementet. Er point med til, at skabe et forbrug man ellers ikke ville have haft, hvor der hos en partner købes noget, ud over pointbetalingen, er man blevet tilført en merudgift.

Oprindelig havde Zenji kun ét abonnement. Indholdet var fri tale, 10 GB data og fri SMS/MMS til 200 kroner om måneden, hvor de 100 kroner blev konverteret til point. Ud over det store abonnement har Zenji i dag også løsninger til henholdsvis 149 og 129 kroner om måneden.

Zenji har en struktur, der har fokus rettet mod shopping-interesserede storbykvinder, og selvom selskabet tidligere har benægtet denne udlægning, og sagt de for alle, så er det vanskeligt at forestille sig Jørgen fra Thyborøn være kunde hos Zenji.

Selskabet ejes af teleselskabet 3, der også står bag lavpriskonceptet Oister.

- Direktørens blog: Priskig er et udtryk for manglende innovation
- Oister sparker igen til priskrigen

Mere til historien

Mobilselskabet Zenji blev startet den 13. juni 2013 som Moji, men på grund af rettighedsproblemer med navnet lukkede selskabet hurtigt igen, og genopstod i november 2013 som Zenji.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram