Apple klar med iOS 9 public beta – version 2

0

Har du installeret Apples offentlige betaversion, så er der godt nyt. Apple har netop frigivet den anden version af iOS 9 public beta.

iOS 9 og OS X El Capitan
iOS 9 og OS X El Capitan (Foto: Apple)

Tidligere på måneden frigav Apple deres første betaversion nogensinde af iOS-softwaren til offentligheden, og nu er anden version af iOS 9 public beta er klar til download til de, som har meldt sig klar til test af beta-versionen tidligere denne måned.

 – Nu kan du prøve iOS 9 og den nye OS X

Den nye beta-version giver atter mulighed for ”Home Sharing”, der tilbyder muligheden for at deling dit iTunes bibliotek med andre mobile-enheder via et WiFi-netværk.

Volumen-knapperne kan nu bruges til at tage billeder med.

Derudover er understøttelse af de nye iPod Touch-modeller blevet tilføjet og iPad-brugere kan multitaske ved brug af Picture-in-Picture. Det skriver GSMArena.com.

Guide: 20 skjulte features i iOS 9

Opdateringen byder også på fejlrettelser og forbedringer.

Installerer du public beta på din iOS-enhed, så husk der er tale om en beta-version, som hele tiden udvikles og absolut ikke er færdig. Det betyder du kan forvente fejl. Derfor anbefaler Apple heller ikke, at man har iOS 9 beta installeret på nogle vigtige iOS-enheder.

Ønsker du dog at prøve iOS 9 beta kan du finde det her.

iOS 9 ventes at blive frigivet i den endelige version til efteråret, når Apple formentlig vil lancerer nye iPhone-modeller.

Mere til historien

Første Public Beta version svarede umiddelbart til iOS 9 beta 3 af udviklerversionerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer