Samsung Galaxy A8 – billedlæk

Galaxy A8 specifikationer er ikke det eneste, der er lækket. Billeder af A8 er nu også i omløb.

Samsung Galaxy A8 (Lækket foto)

Samsung Galaxy A8 (Lækket foto)

Over det seneste stykke tid har rygtebørsen skrevet en del om Samsung Galaxy A8, som så ud til, at blive en telefon specielt til det kinesiske marked, men noget tyder nu på en lancering i Europa og Asien generelt, skriver Sammobile.com.

De første billeder af telefonen er sluppet ud. De vidner om en standard Samsung-telefon, skåret over Galaxy S4 / S5-designserien, og den beslægter altså ikke de ny Galaxy S6-enheder på dette punkt.

Galaxy A8 har, ifølge de foreløbige oplysninger, 5.7 tommer Super AMOLED skærm med en opløsning på 1080 x 1920 pixels. Den interne hukommelse på 16 GB kan udvides med MicroSD-kort og A8 har 2 GB RAM.

På fronten sidder angiveligt et 5-megapixels kamera, mens hovedkameraet har en opløsning på 16 megapixels. Rygterne taler også om, at telefonen har fingeraftrykslæser i hjemknappen.

Samsung Galaxy A8 er baseret på Qualcomm Snapdragon 615 processoren med 64-bit understøttelse. Batteriet er på 3.050 mAh og A8 er desuden en 4G LTE-telefon.

Styresystemet fra salgsæsken er Android 5.1.1 Lollipop, der også er på vej til Galaxy S6 og S6 Edge. Ovenpå Android ligger Samsung TouchWiz, og at dømme fra billederne kan det være den samme version, som den S6’erne også er født med.

Der er ingen officielle udmeldinger omkring Galaxy A8, og derfor ved vi heller ikke, om den på et tidspunkt lander i Danmark.

Lækkede Galaxy A8 billeder

Mere til historien

Tilbage i marts testede vi Samsung Galaxy A5, som er en telefon i ”Full Metal Unibody Design”, og ikke plastik som A8 ser ud til at være. A5 viste sig, at være et rigtigt godt køb

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram