Samsung Galaxy A8 – billedlæk

0

Galaxy A8 specifikationer er ikke det eneste, der er lækket. Billeder af A8 er nu også i omløb.

Samsung Galaxy A8 (Lækket foto)
Samsung Galaxy A8 (Lækket foto)

Over det seneste stykke tid har rygtebørsen skrevet en del om Samsung Galaxy A8, som så ud til, at blive en telefon specielt til det kinesiske marked, men noget tyder nu på en lancering i Europa og Asien generelt, skriver Sammobile.com.

De første billeder af telefonen er sluppet ud. De vidner om en standard Samsung-telefon, skåret over Galaxy S4 / S5-designserien, og den beslægter altså ikke de ny Galaxy S6-enheder på dette punkt.

Galaxy A8 har, ifølge de foreløbige oplysninger, 5.7 tommer Super AMOLED skærm med en opløsning på 1080 x 1920 pixels. Den interne hukommelse på 16 GB kan udvides med MicroSD-kort og A8 har 2 GB RAM.

På fronten sidder angiveligt et 5-megapixels kamera, mens hovedkameraet har en opløsning på 16 megapixels. Rygterne taler også om, at telefonen har fingeraftrykslæser i hjemknappen.

Samsung Galaxy A8 er baseret på Qualcomm Snapdragon 615 processoren med 64-bit understøttelse. Batteriet er på 3.050 mAh og A8 er desuden en 4G LTE-telefon.

Styresystemet fra salgsæsken er Android 5.1.1 Lollipop, der også er på vej til Galaxy S6 og S6 Edge. Ovenpå Android ligger Samsung TouchWiz, og at dømme fra billederne kan det være den samme version, som den S6’erne også er født med.

Der er ingen officielle udmeldinger omkring Galaxy A8, og derfor ved vi heller ikke, om den på et tidspunkt lander i Danmark.

Lækkede Galaxy A8 billeder

Mere til historien

Tilbage i marts testede vi Samsung Galaxy A5, som er en telefon i ”Full Metal Unibody Design”, og ikke plastik som A8 ser ud til at være. A5 viste sig, at være et rigtigt godt køb

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer