Android 5.1.1 til Galaxy S6 og S6 Edge er godt på vej

0

Udrulningen af en større Android-opdatering, 5.1.1 Lollipop, til Galaxy S6 og S6 Edge er nu startet.

Android 5 1 1 S6
Android 5.1.1 opdatering på Samsung Galaxy S6

Vi har ventet længe på den, men nu er den for alvor i sigte, opdateringen af Galaxy S6 og S6 Edge til Android 5.1.1 Lollipop.

Udrulningen er startet hos operatøren T-Mobile i USA. Samsung Danmark oplyser til MereMobil.dk, at man afventer en nærmere dato på den nordiske udrulning, men forsikrer samtidigt, at opdateringen er på trapperne.

Vi har tidligere bragt en YouTube-video, der viser nogle af de store nyheder i opdateringen, gense videoen herunder. Jeg vil gerne fremhæve muligheden for, at fjerne S Finder og Hurtig Tilslutning fra notifikations-gardinet i toppen, som en af de gode features i den nye udgave til Samsungs topmodeller.

Opdateringen, der fylder omkring 635 MB, vil kunne installeres via OTA (Over The Air) direkte på telefonerne.

Samsung S6’erne runder måske 50 millioner i år

Video: Android 5.1.1 på Galaxy S6

Mere til historien

Samsung har på det seneste været i modvind omkring Clear View Cover til de nye telefoner. Nogle kunder har oplevet, at få ridser på skærmen efter brug af coveret. Samsung har meldt en procedurebeskrivelse ud, så forhandlere og servicecentre ved, hvordan de skal håndtere sagerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer