Android 5.1.1 til Galaxy S6 og S6 Edge er godt på vej

Udrulningen af en større Android-opdatering, 5.1.1 Lollipop, til Galaxy S6 og S6 Edge er nu startet.

Android 5 1 1 S6

Android 5.1.1 opdatering på Samsung Galaxy S6

Vi har ventet længe på den, men nu er den for alvor i sigte, opdateringen af Galaxy S6 og S6 Edge til Android 5.1.1 Lollipop.

Udrulningen er startet hos operatøren T-Mobile i USA. Samsung Danmark oplyser til MereMobil.dk, at man afventer en nærmere dato på den nordiske udrulning, men forsikrer samtidigt, at opdateringen er på trapperne.

Vi har tidligere bragt en YouTube-video, der viser nogle af de store nyheder i opdateringen, gense videoen herunder. Jeg vil gerne fremhæve muligheden for, at fjerne S Finder og Hurtig Tilslutning fra notifikations-gardinet i toppen, som en af de gode features i den nye udgave til Samsungs topmodeller.

Opdateringen, der fylder omkring 635 MB, vil kunne installeres via OTA (Over The Air) direkte på telefonerne.

- Samsung S6’erne runder måske 50 millioner i år

Video: Android 5.1.1 på Galaxy S6

Mere til historien

Samsung har på det seneste været i modvind omkring Clear View Cover til de nye telefoner. Nogle kunder har oplevet, at få ridser på skærmen efter brug af coveret. Samsung har meldt en procedurebeskrivelse ud, så forhandlere og servicecentre ved, hvordan de skal håndtere sagerne.

Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram