LG G4 har fået en lillesøster – mød G4c

0

LG har præsenteret en lillesøster til den roste LG G4 – læs mere om G4c her.

LG G4 er blevet modtaget med åbne arme af anmeldere fra hele verden, der alle har givet topmodellen rosende ord med på vejen ikke mindst for dens kamera. Nu kan LG så præsentere omverdenen for en lillesøster til LG G4. 02_Gently_Curved_Design2

LG G4c hedder den ”lille” ny, der selvom den er mindre end G4, stadig byder på en formfaktor med hele fem tommer HD IPS-skærm.

– Web-TV: LG G4 i læder overrasker ikke

Men hvis du forventer en mini version af LG G4, må vi desværre skuffe dig. LG G4c har ud over en del af navnet og designet, ikke meget til fælles med storebroren måske på nær softwaren.

For i G4c byder LG nemlig på et væld af smarte features som også er tilgængelig i topmodellen, blandt andet det smarte låsesystem ”Knock Code”, hvor man ved at banke på skærmen i en defineret rækkefølge, kan låse skærmen op.

– Sådan er vores indtryk af LG G4 i læder

Dertil har LG blandt andet implementeret funktionerne ”Gesture Shot” der med et vink foran kameraet, sætter udløseren i gang med en tre-sekunders nedtælling. Der er også blevet plads til ”Glance view”, der fungerer ved, at man med slukket skærm, kan trække en finger fra toppen af skærmen og ned, for at få et overblik over tid, dato og notifikationer.

Selvom der er tale om en lancering efter LG G4, der ud af salgsæsken bliver leveret med Android 5.1 Lollipop og brugerfladen LG UX 4.0, så bliver G4c kun leveret med Android 5.0 og UX 4.0 – altså en mindre tilbagegang, der kan undre de fleste, da 5.1 Lollipop underholder både sikkerheds- og funktionsopdateringer.

LG G4c specifikationer

LG G4c
Skærm5 tommer IPS
OpløsningFuld HD (1920 x 1080 px) – 294 PPI (Pixel Per Tomme)
ProcessorQualcomm Snapdragon 410
GrafikprocessorAdreno 306
RAM1 GB
Hukommelse8 GB intern, op til 128 GB ekstern via MicroSD-kort
Kamera8 megapixels
VideooptagelseFuld-HD (1920 x 1080)
Front kamera5 megapixels
Wi-Fi802.11 b/g/n
Bluetooth4.1
Navigation (GPS)GPS og Glonass
Mobilnetværk2G, 3G, 4G LTE
Batteri2.540 mAh
SystemAndroid 5.0
ProducentsoftwareLG UX 4.0
Fysisk størrelse69.8 x 139.6 x 10.2 mm
FarverMetallic Gray – Ceramic White – Shiny Gold

Galleri med LG G4c

Mere til historien

LG G4c forventes i de danske butikker inden udgangen af denne måned (juni), og den vejledende pris er på attraktive 1.990 kroner uden abonnement, hvilket skærper konkurrencen på mid-range området, hvor priserne på tidligere ”mini-modeller” har været oppe omkring 2.500 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer