Spotify vil satse på video, indhold og tilpasset musik

1

Spotify står over for en stor ændring. Læs her om de kommende store ændringer for tjenesten.


SpotifySpotify har mere end 25 milliarder musiktimer i deres system, og vil nu lancere et underholdningsunivers med både video, podcast og musik tilpasset brugeren.

Den nye Now startside er udgangspunktet for det daglige forbrug. Her vil genre og spillelister være tilgængelige til enhver lejlighed, der blander brugerens egen musik med de forslag Spotify kommer med.

Now tager ved lære af brugerens musikvaner, og spillelisterne vil derfor udvikle sig over tid. Spotify påstår, at Now er i stand til at finde musik til enhver lejlighed, smag og humør.

Spotify Running kombinerer musik med brugerens lyttehistorik, forskellige genre-baserede spillelister samt løbenumre produceret af førende DJ’s og komponister for Spotify, og i starten vil der være seks numre i Running Originals kategorien.

Spotify Running finder selv ud af hvilket tempo du løber i og tilpasser musikken.

Apple vil fjerne gratis musik fra Spotify og YouTube

Integration med Nike+ og Runkeeper på vej

I løbet af sommeren vil Spotify indgå et partnerskab med Nike, og det er planen, at man på længere sigt kan få adgang til Spotify Running fra Nike+ app’en, ligesom en integration af Runkeeper er planlagt.

Ud over musikken vil Spotify lancere video og lydprogrammer, podcast og nyheder fra en lang række indholdsleverandører – blandt andre BBC, ABC, ESPN og Comedy Central.

Man satser på eksklusivt indhold, og ud over de førnævnte Running Originals kan man finde Dance Move of the Day og andre radioprogrammer.

Det er meget naturligt, at Spotify vil udvide til andet end musik, og der er ingen tvivl om, at de mærker konkurrencen fra YouTube, når brugerne vil se musikvideoer og andet indhold der ikke er streamet musik.

Spotify starter lanceringen i USA, England, Tyskland og Sverige.

Så populær er Spotify

Video: Spotifys egen præsentation

https://www.youtube.com/watch?v=N_tsgbQt42Q&feature=youtu.be

Mere til historien

Det vides endnu ikke hvornår udvidelsen af Spotify kommer til Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer