Ny drejning: LG G Watch R får Wi-Fi support

1

Sagen har haft mange vendinger og udtalelser, men nu ser det ud til LG har lyttet til kunderne. LG G Watch R får Wi-Fi understøttelse.

Med den helt nye og store opdatering til Android Wear platformen var der lagt op til jubel blandt nuværende LG G Watch R kunder. Wi-Fi ville blive understøttet af enheden, lød det i første omgang fra LG.

LG G Watch R (Foto: LG)
LG G Watch R (Foto: LG)

Men så blev LG’s udtalelse på de sociale medier trukket tilbage, og flere kilder kunne enstemmigt berette, at LG G Watch R ikke ville understøtte Wi-Fi efter opdateringen til Android 5.1.1.

Android Wear 5.1.1 rammer netop nu Danmark

Det fik vreden frem i de mange G Watch R kunder, der netop havde set frem til den nyttige funktion. Ikke mindst begyndte de at stille spørgsmålstegn ved LG’s håndtering af sagen, da undersøgelser af enhedens hardware med alt sandsynlighed tydede på, at den delte indmad med den nye og en smule dyrere LG Watch Urbane, som ifølge LG, netop understøtter Wi-Fi netværk.

Hvis LG Watch Urbane med magen til hardware, som den knap et halvt år gamle G Watch R, fik Wi-Fi-understøttelse, så var det hos forbrugerne uforstående, at tilfældet ikke var den samme på G Watch R.

Det store pres og megen omtale fra netop køberne har tilsyneladende fået LG til at genoverveje deres seneste udmelding, fortæller AndroidPolice.com.

– Web-TV: Android Wear 5.1.1 i aktion på LG Watch Urbane

LG fortæller til hjemmesiden, at der har været stor forvirring omkring Android Wear 5.1.1 opdateringen til G Watch R men, at opdateringen ikke automatisk betyder understøttelse af Wi-Fi. Hardwaren skal ved salgsstart have haft muligheden understøttet, fortæller LG og understreger at de arbejder på en løsning.

– ”LG Watch Urbane er i øjeblikket den eneste Wear-enhed med den nyeste version af Android Wear OS og Wi-Fi understøttelse ud af salgsæsken. Den oprindelige LG G Watch var ikke designet med Wi-Fi i tankerne, og vil ikke få funktionen, selv efter Android Wear 5.1.1 opdateringen. LG G Watch R vil kræve en vedligeholdelses-patch efter opdateringen til Android Wear 5.1.1, for at få adgang til Wi-Fi netværk. LG ingeniører forbereder netop nu patchen, forventet tilgængelig i tredje kvartal”. Lyder meldingen fra LG.

Mere til historien

For mange tidligere og nuværende LG-kunder vækker det måske ikke undren at sagen vender på en tallerken. Det er tidligere set hos det koreanske selskab, at pres fra forbrugere har fået dem til at rette ind og opfylde kundernes ønsker og mangler.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer