Ny drejning: LG G Watch R får Wi-Fi support

Sagen har haft mange vendinger og udtalelser, men nu ser det ud til LG har lyttet til kunderne. LG G Watch R får Wi-Fi understøttelse.

Med den helt nye og store opdatering til Android Wear platformen var der lagt op til jubel blandt nuværende LG G Watch R kunder. Wi-Fi ville blive understøttet af enheden, lød det i første omgang fra LG.

LG G Watch R (Foto: LG)

LG G Watch R (Foto: LG)

Men så blev LG’s udtalelse på de sociale medier trukket tilbage, og flere kilder kunne enstemmigt berette, at LG G Watch R ikke ville understøtte Wi-Fi efter opdateringen til Android 5.1.1.

- Android Wear 5.1.1 rammer netop nu Danmark

Det fik vreden frem i de mange G Watch R kunder, der netop havde set frem til den nyttige funktion. Ikke mindst begyndte de at stille spørgsmålstegn ved LG’s håndtering af sagen, da undersøgelser af enhedens hardware med alt sandsynlighed tydede på, at den delte indmad med den nye og en smule dyrere LG Watch Urbane, som ifølge LG, netop understøtter Wi-Fi netværk.

Hvis LG Watch Urbane med magen til hardware, som den knap et halvt år gamle G Watch R, fik Wi-Fi-understøttelse, så var det hos forbrugerne uforstående, at tilfældet ikke var den samme på G Watch R.

Det store pres og megen omtale fra netop køberne har tilsyneladende fået LG til at genoverveje deres seneste udmelding, fortæller AndroidPolice.com.

Web-TV: Android Wear 5.1.1 i aktion på LG Watch Urbane

LG fortæller til hjemmesiden, at der har været stor forvirring omkring Android Wear 5.1.1 opdateringen til G Watch R men, at opdateringen ikke automatisk betyder understøttelse af Wi-Fi. Hardwaren skal ved salgsstart have haft muligheden understøttet, fortæller LG og understreger at de arbejder på en løsning.

- ”LG Watch Urbane er i øjeblikket den eneste Wear-enhed med den nyeste version af Android Wear OS og Wi-Fi understøttelse ud af salgsæsken. Den oprindelige LG G Watch var ikke designet med Wi-Fi i tankerne, og vil ikke få funktionen, selv efter Android Wear 5.1.1 opdateringen. LG G Watch R vil kræve en vedligeholdelses-patch efter opdateringen til Android Wear 5.1.1, for at få adgang til Wi-Fi netværk. LG ingeniører forbereder netop nu patchen, forventet tilgængelig i tredje kvartal”. Lyder meldingen fra LG.

Mere til historien

For mange tidligere og nuværende LG-kunder vækker det måske ikke undren at sagen vender på en tallerken. Det er tidligere set hos det koreanske selskab, at pres fra forbrugere har fået dem til at rette ind og opfylde kundernes ønsker og mangler.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram