Huawei præsenterer i dag topmodellen P8

Huawei præsenterer i dag den nye topmodel P8, med fokus på bedre kamera, skærm og design – få alle detaljerne her.

Huawei er for mange stadig svært at udtale, selv undertegnede kan nogle gange komme i tvivl om det udtales korrekt. Men det afholder ikke den kinesiske producent fra, at fortsætte sin fremmarch i den vestlige verden. Med en stor fremgang i 2014, i forhold til året før, er det tydeligt, at europæerne inklusiv danskerne har taget godt imod Huawei.

I dag er dagen hvor Huawei skal fremvise sin europæiske satsning for 2015. Sidste år blev Huawei Ascend P7 introduceret for danskerne, med fin fremgang i markedet herefter. Nu er turen kommet til dens efterfølger – formentligt Ascend P8.

Eller kommer den nu til at hedde det, Ascend P8? Meget tyder på det ifølge invitationen fra Huawei, hvor et uendelighedstegn, som hvis man rejser det op ligner et ottetal. Tilbage i januar udtalte Huawei til MereMobil.dk, at det skal være slut med Ascend navnet fra og med andet kvartal 2015.

Men hvis ikke den skal hedde Ascend, hvad så? De fleste vestlige medier omtaler fortsat efterfølgeren til Ascend P7 som værende Ascend P8, men holder udtalelsen fra Huawei stik, skal vi i dag forvente et nyt brand-navn, eller blot navnet “Huawei P8”.

Det siger rygterne

Op til en producents produktlancering er det efterhånden kutyme med lækkede billeder og specifikationer om det kommende produkt, men for den kommende topmodel fra Huawei, ser det ud til, at rygterne er få og forholdsvis svage – heldigvis bidrager det til en bibeholdt spænding.

Rygterne vil indtil nu vide, at produktet kommer i et metal-design, meget lig det vi har set på iPhone 6 og 6 Plus. Det vil få produktet op i premium-enden af skalaen, over kvalitetsfølelsen man har, når man står med enheden i hånden.

Det vil formentligt også være med til, at gøre enheden stærkere i sit design og modstandsdygtig over for et eventuelt tab. Designet kan til gengæld få den konsekvens, at der ikke bliver plads til udvidelsen af den interne hukommelse med et MicroSD-kort, ligesom tilfældet er på iPhone.

Når rygterne omtaler skærmen, er man sikker på, at den bliver fem tommer eller større, formentligt endda 5.2 tommer med en Fuld HD (1920 x 1080 pixels) opløsning – drevet af et IPS LCD panel. Ikke prangende specifikationer i 2015, men det vil dog sikre enheden hele 424 PPI (Pixel Per Tomme).

Det der til gengæld vil blive en joker er, om skærmen kommer med en buet form, også kaldet ”2.5D”, som det ses på iPhone 6, hvor glasset buer en anelse.

Huawei teaser for lysstærk kamera

Frem mod Huaweis produktevent i dag har selskabet for nyligt delt en video, der skal forsøge at øge spændingen til produktlanceringen i dag. Her er der stort fokus på lys, specielt det vi ser fra vores omgivelser om natten i form af gadelygter, lysreguleringer og fra den automotive trafik.

Overskriften for videoen er ”Capture the wonder of light”, hvilket ikke er med til at dæmpe rygterne om et lysstærk kameraoptik, der i nattens mørke formår, at indfange mere lys, for at producere et bedre billede. Netop fokusset på kameraet ser i år ud til at være vigtig. Anmelderne af årets største produkter har indtil nu haft stor fokus på foto, og kampen om tronen står lige nu mellem iPhone 6 Plus og Samsung Galaxy S6, der begge formår at overgå de flestes forventninger til et smartphone-kamera. Her har Huawei chancen for at komme ind fra sidelinjen og overraske alle.

Huaweis teaser-video

https://www.youtube.com/watch?v=DxmSfQiV0AA

Sådan følger du presseeventen

MereMobil.dk er i London for at dække præsentationen af Huaweis nye smartphone, men det er også muligt at følge lanceringen hjemme fra stuerne. Huawei vil opdatere via deres sociale medier omkring lanceringen, ligeledes vil det være muligt at følge en live stream. Her hos MereMobil.dk vil vi sidde klar ved tasterne og opdatere jer i løbet af eftermiddagen og aftenen.

Eventen starter i eftermiddag omkring klokken 16 dansk tid og forventes færdig 17:30.

Mere til historien

Huawei har på YouTube-kanalen Huawei Device skrevet “Huawei lights up London with Huawei P8 Smartphone launch on 15th April 2015”. Det må vi betragte som en bekræftelse på, at navnet bliver Huawei P8, på det nye produkt.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram