Huawei siger farvel til Ascend-navnet

0

Fremover vil Huaweis produkter blive navngivet mere simpelt. Ascend udgår efter godt tre års tjeneste.

HuaweiI 2012 startede Huawei produktserien Ascend, der dengang blev flankeret af blandt andet produkterne Ascend D1 Quad og Ascend P1. Det var i hvert fald første gang, at vi i Danmark stiftede bekendtskab med navnet.

Ascend har siden da fulgt en lang række af Huaweis produkter, og mange har haft lettere ved at udtale ”Ascend” fremfor det mere mystiske ”Huawei”-brandnavn. Godt 49 produkter blev det til, men langt fra alle er blevet sendt på markedet i Danmark.

Ascend vil ikke være en del af fremtiden for Huawei.

Den 15. december 2014 var officielt datoen, hvor Huawei besluttede en udfasning af Ascend-navnet på deres produkter.

– ”Vi har en stærk tro på, at det vil det forbedre vores evne til at kommunikere Huawei brandet. Samtidig tror vi også, at det vil gøre det nemmere for vores kunder, at identificere de specifikke smartphone-modeller gennem en mere simpel produktnavngivning. Vi har allerede modtaget positiv feedback fra vores partnere for vores beslutning,” siger Thor Gotz, direktør for Huaweis Consumer Business i Danmark, til MereMobil.dk.

Blog: Huawei… Og andre svære ord

Udfasningen sker gradvist, og fra andet kvartal 2015 vil Ascend være forsvundet helt fra produkterne.

Ascend D1 Quad officiel video

http://www.youtube.com/watch?v=z8SWGQiEWrw

Mere til historien

Den allerførste telefon hvor Ascend indgik som navn var produktet Huawei Ascend, der blev sendt på markedet i USA, hos teleselskabet Cricket Wireless, i oktober 2010. Telefonen havde 3,5 tommer skærm, 3.2 megapixels kamera, 2 GB RAM, processor på 528 MHz samt Android 2.1.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer