Google vil promovere familievenlige apps

0

Ny godkendelsesprocedure fra Google skal sikre familievenlige applikationers synlighed i Google Play og promovere dem.

Det er ikke mange uger siden Google offentliggjorde deres nye strategi for Google Play, hvor applikationer i fremtiden skal gennemgås personligt af en Google medarbejder, for at sikre en højere kvalitet og sikkerhed i butikken.

Google Play Store
Google Play Store

Denne strategi har længe været ønsket fra forbrugere og medier, der gennem tiden har kritiseret Google Play for at være for usikkert og fyldt med for mange applikationer af tvivlsom kvalitet.

Nu fortsætter Google denne udvikling ved, at introducere udviklere af applikationer til Google Play og Android platformen, muligheden for at få deres applikationer mærket med et ”familievenlig”-kvalitetsstempel.

Denne nye mærkningsordning skal ikke kun sikre udviklere, at deres applikationer bliver set i Google Play, men også hjælpe forældre med at træffe et bedre valg, når det kommer til de applikationer deres børn anvender.

– Google: Vi vil sikre høj kvalitet i Google Play

Når forældre i fremtiden besøger Google Play via en smartphone, tablet eller PC, vil de blive mødt med af en ny sektion i butikken, hvor applikationer godkendt via den nye mærkningsordning, vil være at finde. Denne fornyelse skal ikke kun være med til at promovere udviklernes applikationer, men også synliggøre over for forældre, at applikationerne i den nye sektion, er godkendte og sikre for deres børn at anvende.

Den nye ordning skal derudover være med til at hjælpe forældre med at finde aldersrigtige, lærerige og spændende applikationer til deres børn.

– Google strammer grebet om Google Play

Google har endnu ikke offentliggjort det nye tiltag i Google Play, men skriver på deres blog til udviklere, at den nye ordning vil træde synligt i kraft i en nær fremtid, med flere nye tiltag end beskrevet herover. Udviklere kan allerede nu indsende deres applikationer til godkendelse hos Google, således de er klar, når Google sætter hjulene i gang.

Mere til historien

Den nye strategi fra Google om at forbedre og sikre højere kvalitet i Google Play begyndte allerede tilbage i november 2014, da man her anvendte nye godkendelsesprocedurer for applikationer til Android TV platformen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer