Vi har testet Light Paint i Huawei P8

0

Galleri: Sådan bliver resultatet med Light Paint funktionen i Huawei P8.

Testen af Huawei P8 er i fuld gang, og et af elementerne bliver funktionen Light Paint.

I korte træk går det ud på, at kameraet i telefonen sættes op til en lang lukketid, hvilket kan skabe artistiske fotos som minder om noget, en professionelt fotograf har taget.

P8 formår faktisk, at lave helt fornuftige Light Paint billeder, hvilket blandt andet skyldes et lysfølsomt kamera og optisk billedestabilisator, der kan stabilisere op til 1,2 grader.

Naturligvis kræver fotos taget med lang lukketid, at telefonen står yderst stabilt. Det er altså ikke fotos du laver ved at stå med mobilen i frihånd.

Bedøm selv vores testbilleder herunder.

Galleri: Light Paint med Huawei P8

Op til 13 megapixels

Kameraet i P8 har 13 megapixels opløsning som det maksimale, der dog giver billeder i 4:3 format og ikke bredformat. For at få bredformat skal opløsningen sættes lidt ned.

Huawei har brugt en ny type billedeprocessor og lover billeder på DSLR-niveau, hvilket nok skal tages med et gran salt, men vi kommer ikke uden om, at almindelige billeder bliver helt fornuftige, og sagtens kan bruges, hvis ikke du har et ”rigtigt” kamera med på ferieturen.

Vi har taget en lang række billeder i forskellige situationer. Se denne artikel: De første billeder fra Huawei P8.

Huawei P8 – alt om den nye topmodel

Web-TV: Første kig på Huawei P8

Mere til historien

Salget af Huawei P8 starter i Danmark omkring slutningen af maj måned. Prisen starter på 3.699 kroner uden abonnement. Her kan du læse mere om P8-priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer