DR TV kommer alligevel til Chromecast denne sommer

6

DR har taget en ny beslutning om Chromecast. Fra denne sommer vil DR TV være klar til Chromecast.

Først var udmeldingen helt klar fra DR. Chromecast var en prioritet og ville være klar til platformen i efteråret 2014. Sådan gik det som bekendt ikke, og det blev ikke bedre, da DR i december 2014 udtalte, at man nu prioriterede at udvikle til PlayStation 3 og PlayStation 4.

DR TV
DR TV

Begrundelsen for prioriteringen var, at man kunne udvikle til to platforme med lavere omkostninger end normalt, da de to PlayStation konsoller ligner hinanden.

– Chromecast til DR TV er igen udsat

Udskydelsen af Chromecast understøttelse vakte opsigt hos mange forbrugere, ikke mindst også her ved MereMobil.dk, der i samme periode, kunne fortælle at Chromecast var på vej til at blive Danmarks favorit-platform, med stor efterspørgsel i julen 2014.

Nu har DR dog imidlertid valgt at lave en ny vurdering af Chromecast og vigtigheden heraf. På tjenestens hjemmeside, er det nu flere steder oplyst, at man vil arbejde på at have Chromcast-understøttelse klar inden sommerferien 2015.

– ”DR TV får Chromecast support inden sommerferien 2015. Dette vil virke på de platforme, som Google i øjeblikket understøtter – dvs i Chrome browser samt app til mobiler og tablets med styresystemerne Apple iOS og Android.”

Sådan forlyder det ordret på DR.dk.

Den nye udmelding vil helt klart vække begejstring blandt Chromecast-brugere, ikke mindst nu hvor Google, har valgt at sætte den nye Nexus Player til salg i Danmark, der har en indbygget Chromecast funktion.

Mere til historien

I februar måned fik vi hos MereMobil.dk fat i yderligere statistik omkring salget af Chromecast i Danmark. Her blev det tydeligt fremlagt, at Chromecast har hentet stærkt ind på sin nærmeste konkurrent Apple TV.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer