Android 5.0 OxyGenOS klar til OnePlus One

OnePlus One ejere kan nu endelig få den fyldige smag af Lollipop via OnePlus’ nye OxygenOS software – se systemet i aktion.

OnePlus One ejere har siden lanceringen af enheden været lovet hurtige opdateringer, og nyeste software, før alle de andre etablerede smartphone-producenter – men så kom konflikten med Cyanogen Inc. selskskabet bag den verdenskendte Android-version CyanogenMod.

OnePlus One OxygenOS

OnePlus One OxygenOS

CyanogenMod er systemet installeret på OnePlus One ud af salgsæsken, men efter konflikten selskaberne imellem, har OnePlus One måtte se deres kunder vente i månedsvis på den store opdatering til Android 5.0 – en opdatering der burde have taget uger at levere.

OnePlus har efter konflikten med Cyanogen Inc. besluttet, at udvikle deres egen udgave, kaldet OxygenOS. Den nye udgave blev først omtalt for måneder tilbage, men er nu færdigudviklet, afprøvet og klar til den brede befolkning.

For at hente og installere OxygenOS kræves der en PC eller Mac, samt lidt fingresnilde og viden omkring Android-systemet. OnePlus har sammenfattet en installationsguide, der skal assistere brugerne gennem opdateringsfasen, men det kræver lidt dybere viden om PC og Android, end man kan forlange af en gennemsnitlig moderne forbruger.

Android 5.1 officiel – kommer til Nexus enheder

OxygenOS skal prøve at kompensere for den manglende Lollipop-version af CyanogenMod, om end de første meldinger lyder på, at der ikke er en ligeså bred tilpasningsgrad af systemet, som med CyanogenMod. OxygenOS er baseret på den anmelderroste Android 5.0.2, hvilket ikke er den nyeste version af Android, der aktuelt er nået version 5.1, med den seneste opdatering.

Top-funktioner i OxygenOS

OxygenOS er som nævnt baseret på Android 5.0, men med små tilpasninger, der skal kompensere for de mange, der er tilgængelig i CyanogenMod. Sammen med frigivelsen af OxygenOS har OnePlus også udsendt en lille video der viser et par af disse tilpasninger – se denne herunder, samt et par skærmbilleder.

Kilde: OnePlus Blog

Mere til historien

OnePlus har endnu ikke meldt ud, hvorvidt at deres OxygenOS skal være en fremadrettet erstatning for CyanogenMod, eller om systemet skal være en sideløbende valgmulighed for deres kunder. Bliver det sidstnævnte, vil det være første gang en producent tilbyder flere versioner af Android til deres kunder.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram