1 krone-mobilerne er tilbage hos Telenor

0

Nu kan du igen får en smartphone til 1 krone, hvis du kan nøjes med en lavpris-model.

Telenor logo
Telenor vil igen sælge mobiler til 1 kr.  (Foto: MereMobil.dk)

Hvis du vil nøjes med en lavpris-smartphone, og samtidigt ønsker at være kunde hos Telenor, så sælges fem udvalgte telefoner nu for 1 krone per styk.

Modellerne du kan vælge mellem er:

– Nokia Lumia 635 (4G, 4.5” skærm, 5 MP kamera)
– LG Leon (4G, 4.5” skærm, 6 MP kamera)
– Sony Xperia E4 (3G, 5.0” skærm, 5 MP kamera)
– Galaxy Ace 4 (4G, 4.0” skærm, 5 MP kamera)
– Huawei Y550 (4G, 4.5” skærm, 5 MP kamera)

Med undtagelse af Lumia 635 kører alle telefonerne med Android som styresystem. LG Leon er den eneste med Android 5.0 Lollipop installeret.

For at få glæde af tilbuddet kræver det man samler mindst to mobilabonnementer på Telenor Fri+ Familie. Abonnementet er bygget op således, at det første koster 179 kroner, nummer to 129 kroner og de efterfølgende 79 kroner om måneden. Med i pakken er 3 GB data, fri tale og fri SMS / MMS.

Inden man kaster sig over smartphone-tilbuddet skal det overvejes, om produkterne opfylder ens behov. Telefonerne koster typisk omkring 1.000 kroner uden abonnement, så der er ikke tale om en toptunet supermodel  til 1 kroner, men en smartphone hvor man skal være forberedt på, at der er sparet nogle steder, for at få prisen ned.

Mobiltilskud genoplivet i sommer

Efter flere års pause genindførte Telenor tilbage i august 2014 mobiltilskud til udvalgte iPhone og Samsung Galaxy-produkter. Aktieanalytiker Morten Imsgaard fra Sydbank forudsagde dengang, at 1-krones mobilerne måske kunne komme tilbage, som følge af den pressede konkurrence i markedet.

I forbindelse med 1-krones tiltaget vil Telenor også yde tilskud ved køb af blandt andet Samsung Galaxy S5 og Sony Xperia Z3 Compact. Disse kan fås i en afbetalingsordning til 99 kroner om måneden i 24 måneder.

I Danmark må kunderne kun bindes til et abonnement i seks måneder, men afbetalingen må gerne være eksempelvis 24 måneder.

Lavere pris og mindre indhold i ny Telmore Play

Mere til historien

Mobiltelefoner til 1 krone per styk så vi første gang i Danmark op til julen 1996.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer