Uforskammet mobilbrug generer de fleste

1

De fleste mobilejere føler sig generet af andres mobilbrug i sociale sammenhænge.

Smartphone (Foto: Telia)
Bruger du også telefonen overalt? (Foto: Telia)

Smartphonen er med overalt, og bruges overalt og i alle situationer, men måske skal vi tænke os lidt bedre om, inden telefonen trækkes frem.

Godt tre fjerdedele (76 procent) af smartphone-brugerne synes, ifølge en undersøgelse, det er direkte uforskammet når telefonen tjekkes under en samtale mellem folk, når de er sammen.

Dermed kan det konkluderes, at rigtigt mange føler sig generet af mobilbrug under middagsselskaber og sammenkomster, men det er nok de færreste der kan sige sig fri for, at have brugt mobilen i sådanne sammenhænge.

Ikke ret mange vil gå glip af opkald og beskeder fra ens nærmeste omgangskreds, viser undersøgelsen også.

Undersøgelsen er udført af Samsung blandt 1.217 personer i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, USA og Sydkorea.

Salgsfremstød for Edge

Tallene fra Samsung kommer ikke helt tilfældigt. De er frigivet i forbindelse med opmærksomhedsskabelse omkring den nye telefon Galaxy S6 Edge, som har en skærm, der buer ned langs siderne.

Med S6 Edge og funktionen People Edge kan favoritkontakter tildeles en farve, som den buede del af skærmen lyser op med, ved et indgående opkald eller SMS. Dermed kan man let se hvem der forsøger, at kontakte en mens telefonen ligger med skærmen med mod bordet, under f.eks. et møde eller en sammenkomst.

Et indgående opkald afvises med en tekstbesked, når fingeren lægges på pulsmåleren.

Min mening om Samsung Galaxy S6 Edge

Web-TV: Designet er vigtigst

Mere til historien

I pressematerialet omkring undersøgelsen fremlægges det, at funktionen People Edge er udviklet på basis af resultaterne. 71 procent har svaret, at de mangler en bedre måde, at blive informeret på, hvis de nærmeste vil i kontakt i nødstilfælde.

Læs også:
Svarene på dine spørgsmål om S6’erne

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer