Her er de nye mobiler i marts

1

OVERSIGT: Stilhed før storm kan man kalde marts, som er en rolig måned hos teleselskaberne. Her er nyhederne.

Samsung Galaxy A3
Samsung Galaxy A3

Der blev lanceret en del telefoner i Barcelona ved Mobile World Congress, men der går lidt endnu, inden nyhederne for alvor når ud i de danske forretninger. Det præger også vores månedsoversigt med nye telefoner i marts.

Telia og Elgiganten har denne måned presale af Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, forud for salgsstarten den 11. april 2015. Telia tager også imod forudbestillinger på LG G Flex 2 og HTC One M9.

3 har ikke nogle nyheder på hylderne i marts, men venter til de store lanceringer, der kan købes i april.

Herunder lidt om de telefoner, som trods alt kan købes i denne måned.

Se alle nyhederne fra MWC 2015

Samsung Galaxy A3

A3 er en af Samsungs tyndeste 4G-telefoner til dato, og der er taget et skridt væk fra plastikoplevelsen, der hidtil har præget produktudvalget.

Telefonen har 8 megapixels hovedkamera og 5 megapixels på fronten. Du får 16 GB indbygget hukommelse, der kan udvides med op til 64 GB via MicroSD-kort.

Skærmen på 4,5 tommer har ikke en stor HD-løsning, så du må nøjes med 540 x 960 pixels, men overfladen er til gengæld beskyttet af Gorilla Glass 4, der er op til 50 procent stærkere end hvad der har siddet på tidligere telefoner.

Uden abonnement er Samsung Galaxy A3 en telefon til omkring 2.000 kroner. I marts tager Telenor Galaxy A3 ind på hylderne. I februar tog Telia og TDC mobilen med i deres sortiment.

Læs mere om Samsung Galaxy A3

Lumia 635

Denne Lumia telefon hører til i den billigere ende af skalaen, men du får stadig en telefon med 4,5 tommer skærm og fem megapixels kamera. Hukommelsen er blot 8 GB, men MicroSD-kort er understøttet på op til 128 GB.

Lumia 635 kører på Windows Phone 8.1 styresystemet fra Microsoft, der generelt er smidigt selvom der er tale om en billig mobil.

Denne telefon koster omkring 1.000 kroner og bliver nu en den af udvalget i Elgiganten her i marts. LG C70 Spirit finder også vej til Elgiganten.

Flere detaljer om Lumia 635

Mere til historien

Det bliver spændende at følge, hvordan Samsung og HTC med deres nye topprodukter vil klare sig, når salget af disse begynder i næste måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer