Ny Gmail-opdatering gavner multibrugerne

1

Ny opdatering af Gmail til Android bringer en række nye og nyttige funktioner – specielt for dem med flere mailadresser.

Google frigiver ugentligt nye opdateringer til deres applikationer. I denne uge var turen kommet til Gmail. Opdateringen gavner dem med mere end én mailadresse.

Gmail - samlet indbakke
Gmail – samlet indbakke

For nyligt frigav Google en opdatering til Gmail på Android der gjorde det muligt, at koble sine mailadresser fra tredjepartstjenester som Yahoo, Outlook og IMAP-konti, sammen i Gmail-applikationen. Denne samling af ens mailadresser har for mange brugere betydet mere arbejde med at skifte mellem konti, men det er nu slut.

– Ny Gmail samler dine mail-konti

En ny opdatering som netop nu er på vej, skal gøre op med at skifte mellem mailkonti, blot for at læse sine mails. Med en ny ”samlet indbakke” sammenføjer Gmail alle mails fra ens forskellige konti i ét samlet overblik, én samlet indbakke.

Google har også gjort det muligt, at få samtale-funktionen kendt fra Gmail-konti, til at fungere på andre konti. Det betyder Google automatisk samler mails med samme emne i ét samlet overblik – det gør det nemmere at holde overblikket i en samtale.

– Gmail app får kæmpe opdatering

Ud over de nye tiltag for brugere med mere end én konti, byder den nye Gmail også på en smartere søgefunktion – det er jo Google der står bag. Søgefunktionen vil ud fra ens tidligere søgninger samt mails i ens konti, bedre og hurtigere give et forslag til en søgning, således færre indtastninger er nødvendigt, for at komme frem til det man søger.

– Ny kalender-app fra Google til iPhone

Andre små forbedringer har også tilsneget sig med i denne opdatering. Blandt andet større forhåndsvisning af vedhæftninger samt mulighed for at gemme vedhæftninger til ens Google Drive med ét tryk.

Kilde: Gmail Blog

Mere til historien

Selvom overstående nyheder til Gmail er forbeholdt Android brugerne, så plejer de fleste forbedringer med tiden at finde vej til iOS platformen. Opdateringen her bliver løbende udrullet over de kommende uger.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer