Nu giver Apple dig penge for din gamle Android-mobil

Så skete det som tidligere var rygtet. Apple giver dig nu penge for, at bytte din gamle Android-mobil til en iPhone.

Det er blot én uge siden vi skrev om et rygte, som beskrev, at Apple arbejdede på at lade kunderne bytte deres Android-mobil ud med en iPhone til gengæld for en knækkelig rabat på den nye mobil. Dette rygte er nu blevet bekræftet og kan allerede tilbydes fra i dag.

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Det er dog ikke kun Android enheder, der kan byttes til en rabat på en ny iPhone. BlackBerry og Windows Phone enheder fra Nokia er også med i ordningen.

Apple: Sådan skifter du fra Android til iPhone

Tager man sin gamle smartphone ned i en Apple butik, eller benytter deres onlineservice til at bytte enheden ud med en iPhone, kan man ifølge Brightstar.co.uk, få helt op i mod 198 britiske pund for sin gamle enhed. Det svarer til cirka 2.000 danske kroner.

Desværre for danskere med interesse i at bytte den gamle Android, BlackBerry eller Windows Phone enhed, så er tilbuddet kun tilgængelig for USA, Canada, Storbritannien, Italien, Frankrig og Tyskland. Det er endnu uvist om tilbuddet vil blive udbredt til Danmark. Lokalt må vi indtil videre nøjes med buy-back muligheden hos Humac.

Google: Så let skifter du til Android

Aktuelt er det ej heller hvilken som helst gammel enhed man kan få byttet til en iPhone. Det er muligt at ombytte fire enheder fra BlackBerry, fem fra Nokia og de resterende 46 enheder er bredt ud på modeller fra Sony, Samsung, LG og HTC. I alt kan 55 enheder ombyttes.

Det er heller ikke hvilken som helst iPhone der kan ombyttes til, når en gammel enhed indleveres. Ifølge deres nye ombytningspolitik er det kun muligt at ombytte til en iPhone 5c, iPhone 6 og 6 Plus.

Kilder: Brightstar.co.uk / Apple.com

Mere til historien

Det er ikke nyt for Apple at tilbyde ombytning af ældre enheder til nye produkter, dog har det været forbeholdt iPhones, iPads og Macs, frem til nu. Den enhed der aktuelt giver den højeste ombytningsværdi er en Samsung Galaxy Note 4, ifølge den britiske hjemmeside.

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram