Nu giver Apple dig penge for din gamle Android-mobil

Så skete det som tidligere var rygtet. Apple giver dig nu penge for, at bytte din gamle Android-mobil til en iPhone.

Det er blot én uge siden vi skrev om et rygte, som beskrev, at Apple arbejdede på at lade kunderne bytte deres Android-mobil ud med en iPhone til gengæld for en knækkelig rabat på den nye mobil. Dette rygte er nu blevet bekræftet og kan allerede tilbydes fra i dag.

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Det er dog ikke kun Android enheder, der kan byttes til en rabat på en ny iPhone. BlackBerry og Windows Phone enheder fra Nokia er også med i ordningen.

– Apple: Sådan skifter du fra Android til iPhone

Tager man sin gamle smartphone ned i en Apple butik, eller benytter deres onlineservice til at bytte enheden ud med en iPhone, kan man ifølge Brightstar.co.uk, få helt op i mod 198 britiske pund for sin gamle enhed. Det svarer til cirka 2.000 danske kroner.

Desværre for danskere med interesse i at bytte den gamle Android, BlackBerry eller Windows Phone enhed, så er tilbuddet kun tilgængelig for USA, Canada, Storbritannien, Italien, Frankrig og Tyskland. Det er endnu uvist om tilbuddet vil blive udbredt til Danmark. Lokalt må vi indtil videre nøjes med buy-back muligheden hos Humac.

– Google: Så let skifter du til Android

Aktuelt er det ej heller hvilken som helst gammel enhed man kan få byttet til en iPhone. Det er muligt at ombytte fire enheder fra BlackBerry, fem fra Nokia og de resterende 46 enheder er bredt ud på modeller fra Sony, Samsung, LG og HTC. I alt kan 55 enheder ombyttes.

Det er heller ikke hvilken som helst iPhone der kan ombyttes til, når en gammel enhed indleveres. Ifølge deres nye ombytningspolitik er det kun muligt at ombytte til en iPhone 5c, iPhone 6 og 6 Plus.

Kilder: Brightstar.co.uk / Apple.com

Mere til historien

Det er ikke nyt for Apple at tilbyde ombytning af ældre enheder til nye produkter, dog har det været forbeholdt iPhones, iPads og Macs, frem til nu. Den enhed der aktuelt giver den højeste ombytningsværdi er en Samsung Galaxy Note 4, ifølge den britiske hjemmeside.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram