Apple TV bliver billigere i Danmark

0

Prisen på Apple TV falder, også i de danske butikker. Her er den nye pris.

Apple TV (Foto: Apple)
Apple TV (Foto: Apple)

Apple TV, den lille netværksbaserede smart-TV boks, bliver nu en smule billigere.

Den amerikanske vejledende pris sænkes fra 99 til 69 dollars, hvilket også har indflydelse på prisen i de danske butikker.

Den nye pris for Apple TV i Danmark bliver 599 kroner, i hvert fald ifølge Apples vejledende priser. Forhandlerne vil justere priserne over de kommende dage, og det kan ikke udelukkes, at nogle vil vælge en prissætning der er lavere end de vejledende priser.

– ”Jeg kan bekræfte, at Apple TV vil falde til 599 kroner. De nye priser gælder officielt fra den 14. marts, men formodentlig vil prisen allerede reduceres i dag eller i morgen,” fortæller Michael Bech, administrerende direktør i Humac, til MereMobil.dk.

Den tidligere vejledende pris på Apple TV var 749 kroner.

Med prisreduktionen fra Apple kommer Apple TV en smule tættere på det konkurrerende produkt Google Chromecast, der aktuelt sælges til omkring 300 kroner.

Test: Derfor er Chromecast et godt køb

Chromecast er ved at få godt fat i danskerne, mens Apple TV går tilbage. I december 2013 havde Apple TV en markedsandel på 83 procent. I den tilsvarende måned i 2014 var andelen faldet til 61 procent. I samme periode er Chromecast gået frem fra 3 til 29 procent.

Danskerne er vilde med Chromecast

På verdensplan har Apple, ifølge topchefen Tim Cook, solgt 25 millioner styks af Apple TV.

Mere til historien

Apple har annonceret abonnementstjenesten HBO Now på Apple TV, iPhone, Mac og iPad. Tjenesten, der starter i april, kommer umiddelbart ikke til det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer