Windows 10 kommer til enheder med 512 MB RAM

0

Microsoft har en opløftende nyhed til Windows Phone ejere, med en budget-smartphone – minimumskrav på 512 MB RAM.

Selvom Microsoft herhjemme ikke har en mærkbar markedsandel, set i forhold til Google og Apple på smartphone- og tablet området, så er der alligevel en hel del danskere, som vælger en budget-venlig smartphone med Windows Phone.Windows 10

Disse smartphone ejere har verden over siden annonceringen af Windows 10, måtte spekulere i om netop deres smartphone ville få den nye softwareopdatering.

Spørgsmålene har specielt drejet sig om kravene til enhedernes RAM hukommelse, den som systemet bruger til at lagre data midlertidigt, og som giver en mere flydende oplevelse med mulighed for multitasking.

Microsoft Lumia er det nye smartphone-brand

Nu har en medarbejder fra Microsoft været ude og afvise enhver tvivl om de rygtede stramme krav til systemet. I et opslag på Twitter har Gabriel Aul udtalt, at enheder med minimum 512 MB RAM, kan forvente, at få Windows 10 opdateringen.

Det betyder at enheder som Lumia 520, der er Microsofts bedst sælgende smartphone, vil blive opdateret til Windows 10. Lavpris enheden Lumia 530, der kom til salg herhjemme i september 2014, vil også blive opdateret til det nye styresystem. Det samme gælder for en lang række andre Lumia modeller til salg på det danske marked.

– Fremgang for alle andre end Microsoft

Windows 10 til smartphones bliver ikke en særskilt oplevelse, da man i det kommende styresystem har fokus på at forene Windows på tværs af platforme. Det skal give en mere genkendelig brugerflade, uanset om man sidder med Windows 10 på en smartphone, tablet eller PC.

Det er endnu uvidst præcist hvor mange nyheder der kommer til at gavne smartphone brugerne i Windows 10. Det er ej heller oplyst hvornår forbrugerne kan forvente, at ens smartphone eller tablet-enheder bliver opdateret.

Mere til historien

Microsoft har lovet, at mange flere nyheder om systemet vil blive offentliggjort i starten af 2015, mens det forventes, at Windows 10 bliver frigivet i slutningen af 2015. Det vides dog endnu ikke om dette blot er til PC, eller om også smartphones og tablets vil blive opdateret på samme tid.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer