iOS 9 vil fokusere på optimeringer og stabilitet

Rygte: Bedre stabilitet og knapt så mange nye funktioner skulle blive hovedpunkterne i iOS 9 til iPhone og iPad.

iOS 9

Da iOS 7 blev introduceret så vi en række designændringer, mens iOS 8 gav os integrationsfunktioner som Continuity, Apple Pay og mulighed for widgets i topgardin-menuen. Noget tyder på, at iOS 9 får flest ændringer under motorhjelmen.

Kilder som 9to5Mac har talt med indikerer ændringer, som vil gøre iOS 9 til, hvad OS X 10.6 Snow Leopard var for Mac. Det vil sige større fokus på underligende forbedringer i systemet.

- ”I iOS 9 vil der være stort fokus på fejlrettelser, forbedret stabilitet og performance-forbedringer, fremfor nye funktioner. Apple vil også fortsætte med arbejdet omkring, at reducere størrelsen på OS-systemet, hvilket vil være gavnligt for de mange millioner, som har en 16 GB enhed, der i dag kan være vanskelig at opgradere, på grund af filstørrelsen,” lyder det var 9to5Mac.

Systemforbedringer vil nok være velkomment hos de mange iOS-brugere, der ikke altid har oplevet iOS 8 som stabilt. Apple har haft problemer med langsomme wi-fi forbindelser, batteri drain, skærmrotationsproblemer, Bluetooth-fejl og meget andet.

MacRumors registrerer allerede besøg på siten fra Apple IP-adresser med enheder der kører iOS 9.

Præsentationen af iOS 9 ligger stadig fire måneder ude i fremtiden, og selve lanceringen ligger nok otte måneder væk.

- Tip: Sådan slår du iMessage fra på iPhone

Mere til historien

Den nuværende iOS 8-version blev frigivet den 17. september 2014. Ifølge de seneste tal fra Apple er iOS 8 nu udbredt til 72 procent af iOS-enhederne.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram