iOS 9 vil fokusere på optimeringer og stabilitet

18

Rygte: Bedre stabilitet og knapt så mange nye funktioner skulle blive hovedpunkterne i iOS 9 til iPhone og iPad.

iOS 9

Da iOS 7 blev introduceret så vi en række designændringer, mens iOS 8 gav os integrationsfunktioner som Continuity, Apple Pay og mulighed for widgets i topgardin-menuen. Noget tyder på, at iOS 9 får flest ændringer under motorhjelmen.

Kilder som 9to5Mac har talt med indikerer ændringer, som vil gøre iOS 9 til, hvad OS X 10.6 Snow Leopard var for Mac. Det vil sige større fokus på underligende forbedringer i systemet.

– ”I iOS 9 vil der være stort fokus på fejlrettelser, forbedret stabilitet og performance-forbedringer, fremfor nye funktioner. Apple vil også fortsætte med arbejdet omkring, at reducere størrelsen på OS-systemet, hvilket vil være gavnligt for de mange millioner, som har en 16 GB enhed, der i dag kan være vanskelig at opgradere, på grund af filstørrelsen,” lyder det var 9to5Mac.

Systemforbedringer vil nok være velkomment hos de mange iOS-brugere, der ikke altid har oplevet iOS 8 som stabilt. Apple har haft problemer med langsomme wi-fi forbindelser, batteri drain, skærmrotationsproblemer, Bluetooth-fejl og meget andet.

MacRumors registrerer allerede besøg på siten fra Apple IP-adresser med enheder der kører iOS 9.

Præsentationen af iOS 9 ligger stadig fire måneder ude i fremtiden, og selve lanceringen ligger nok otte måneder væk.

Tip: Sådan slår du iMessage fra på iPhone

Mere til historien

Den nuværende iOS 8-version blev frigivet den 17. september 2014. Ifølge de seneste tal fra Apple er iOS 8 nu udbredt til 72 procent af iOS-enhederne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer