iOS 9 vil fokusere på optimeringer og stabilitet

Rygte: Bedre stabilitet og knapt så mange nye funktioner skulle blive hovedpunkterne i iOS 9 til iPhone og iPad.

iOS 9

Da iOS 7 blev introduceret så vi en række designændringer, mens iOS 8 gav os integrationsfunktioner som Continuity, Apple Pay og mulighed for widgets i topgardin-menuen. Noget tyder på, at iOS 9 får flest ændringer under motorhjelmen.

Kilder som 9to5Mac har talt med indikerer ændringer, som vil gøre iOS 9 til, hvad OS X 10.6 Snow Leopard var for Mac. Det vil sige større fokus på underligende forbedringer i systemet.

- ”I iOS 9 vil der være stort fokus på fejlrettelser, forbedret stabilitet og performance-forbedringer, fremfor nye funktioner. Apple vil også fortsætte med arbejdet omkring, at reducere størrelsen på OS-systemet, hvilket vil være gavnligt for de mange millioner, som har en 16 GB enhed, der i dag kan være vanskelig at opgradere, på grund af filstørrelsen,” lyder det var 9to5Mac.

Systemforbedringer vil nok være velkomment hos de mange iOS-brugere, der ikke altid har oplevet iOS 8 som stabilt. Apple har haft problemer med langsomme wi-fi forbindelser, batteri drain, skærmrotationsproblemer, Bluetooth-fejl og meget andet.

MacRumors registrerer allerede besøg på siten fra Apple IP-adresser med enheder der kører iOS 9.

Præsentationen af iOS 9 ligger stadig fire måneder ude i fremtiden, og selve lanceringen ligger nok otte måneder væk.

- Tip: Sådan slår du iMessage fra på iPhone

Mere til historien

Den nuværende iOS 8-version blev frigivet den 17. september 2014. Ifølge de seneste tal fra Apple er iOS 8 nu udbredt til 72 procent af iOS-enhederne.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram