Bekræftet: Ny HTC One fremvises på MWC

Det er for mange ikke en overraskende nyhed, alligevel har HTC meldt officielt ud, at en ny HTC One vil blive præsenteret på MWC.

HTC har en lang tradition for at præsentere deres næste store topmodel i foråret, oftest under Mobile World Congress (MWC), men det er også sket, at selskabet har afholdt egen event, efter MWC.

I år har der længe været udsigt til en officiel annoncering, under dette års Mobile World Congress, først med en invitation udsendt til verdenspressen og nu som en reel konstatering. HTC har taget bladet fra munden og løftet sløret for deres næste topmodel.

HTC One afsløring

HTC One afsløring

Det bliver til en ny HTC One fra det taiwanesiske selskab. Det afslører HTC i et tweet udsendt på det sociale medie, Twitter.

Med ordende ”Let them stare, The new HTC One” efterfulgt af “revealed 01.03.15”, bliver det ikke mere tydeligt, at den næste topmodel fra HTC bliver præsenteret om blot ti dage.

– HTC One (M9) – det ved vi

Rygterne om specifikationerne har længe været meget enslydende og præcise, og hvis de holder stik, kan det ende med at blive et udmærket mobil-år for HTC.

Indtil videre meldes der om den kraftige Qualcomm Snapdragon 810 processor, der har fire kerner, hver på 2.0 GHz og 64-bit understøttelse. Dertil kommer hele 3 GB RAM og 32 eller 64 GB intern hukommelse. Skærmen kan ende på de fem tommer, om end det rygtes den kun er med 1920 x 1080 pixels opløsning.

– HTC One M9 er lækket – Evleaks er tilbage

Det primære kamera skulle blive på 20,7 megapixels, med dual-blitz, mens det sekundære kamera rygtes at blive med HTCs 4 megapixels UltraPixel optik. Til at holde det hele i live, kommer der angiveligt et batteri på 2.840 mAh. På softwaredelen, rygtes der om nyt HTC Sense 7.0 og Android 5.0.2 Lollipop.

Mere til historien

Bliver HTC One M9 præsenteret på Mobile World Congress, så bliver det første gang at HTC beholder samme navn til deres topmodel, tre år i streg. Tidligere har topmodellerne heddet HTC Desire, HTC Sensation og HTC One X, inden det blot blev til de to HTC One modeller vi allerede kender.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram