Bekræftet: Ny HTC One fremvises på MWC

Det er for mange ikke en overraskende nyhed, alligevel har HTC meldt officielt ud, at en ny HTC One vil blive præsenteret på MWC.

HTC har en lang tradition for at præsentere deres næste store topmodel i foråret, oftest under Mobile World Congress (MWC), men det er også sket, at selskabet har afholdt egen event, efter MWC.

I år har der længe været udsigt til en officiel annoncering, under dette års Mobile World Congress, først med en invitation udsendt til verdenspressen og nu som en reel konstatering. HTC har taget bladet fra munden og løftet sløret for deres næste topmodel.

HTC One afsløring

HTC One afsløring

Det bliver til en ny HTC One fra det taiwanesiske selskab. Det afslører HTC i et tweet udsendt på det sociale medie, Twitter.

Med ordende ”Let them stare, The new HTC One” efterfulgt af “revealed 01.03.15”, bliver det ikke mere tydeligt, at den næste topmodel fra HTC bliver præsenteret om blot ti dage.

– HTC One (M9) – det ved vi

Rygterne om specifikationerne har længe været meget enslydende og præcise, og hvis de holder stik, kan det ende med at blive et udmærket mobil-år for HTC.

Indtil videre meldes der om den kraftige Qualcomm Snapdragon 810 processor, der har fire kerner, hver på 2.0 GHz og 64-bit understøttelse. Dertil kommer hele 3 GB RAM og 32 eller 64 GB intern hukommelse. Skærmen kan ende på de fem tommer, om end det rygtes den kun er med 1920 x 1080 pixels opløsning.

– HTC One M9 er lækket – Evleaks er tilbage

Det primære kamera skulle blive på 20,7 megapixels, med dual-blitz, mens det sekundære kamera rygtes at blive med HTCs 4 megapixels UltraPixel optik. Til at holde det hele i live, kommer der angiveligt et batteri på 2.840 mAh. På softwaredelen, rygtes der om nyt HTC Sense 7.0 og Android 5.0.2 Lollipop.

Mere til historien

Bliver HTC One M9 præsenteret på Mobile World Congress, så bliver det første gang at HTC beholder samme navn til deres topmodel, tre år i streg. Tidligere har topmodellerne heddet HTC Desire, HTC Sensation og HTC One X, inden det blot blev til de to HTC One modeller vi allerede kender.


Avatar

Om Jacob Smidt

Jacob er mobilfreak med en forkærlighed til Android. Han har tidligere været en fast del af den daglige nyhedsdækning, men bruger nu sin fritid på at skrive om seneste nyt. Ud over bred viden om Android og Google, har han også en stor forståelse for IT og elsker at lege med nye gadgets.