Pladsmangel? Tilslut USB-stick til din Android

SanDisk er klar med en ekstrem lommevenlig USB-pen, der kan sættes direkte til din Android smartphone eller tablet.

CES 2015 er så godt som blevet skudt i gang, og de mange producenter står linet op på messegulvet, klar til at fremvise omverdenen deres seneste produkter, heriblandt er SanDisk.

SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0

SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 (Foto: Sandisk.com)

SanDisk leverer blandt andet USB-produkter, der skal give brugerne hurtig og nem adgang til at tage data med på farten. Med SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0, skal også mobil-forbrugeren tilgodeses.

– CES 2015: LG G Flex 2 – ny sci-fi smartphone

Den nye USB-pen kan nemlig ikke kun tilsluttes din gamle Windows eller Mac PC, men også direkte i enden på din Android smartphone, tablet eller hvad du har af enheder med Android-systemet kørende på.

SanDisk USB Drive 3.0 er udstyret med nyere USB-standard, hvilket betyder at overførselshastighederne er i top, faktisk understøtter den lille enhed overførselshastigheder op til 130 megabytes i sekundet. Dette kræver selvfølgelig at din Android enhed er udstyret med en USB 3.0 port, hvilket de færreste modeller aktuelt er.

Det nye USB-stik kan vende begge veje

Hukommelsen i den nye USB-pen forefindes i flere størrelser, den mindste er på 16 GB og har en vejledende pris på 23 dollars, den største version er på 64 GB, her er prisen omkring 65 dollars.

Sammen med SanDisks USB-Pen har selskabet også udviklet en gratis applikation der tillader dig at overvåge, overføre og sikkerhedskopiere dine data. Applikationen hedder SanDisk Memory Zone og er allerede downloadet mere end én million gange via Google Play. Applikationen åbner automatisk så snart den registrer SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0.

Præsentation fra SanDisk

https://www.youtube.com/watch?v=c2QH39vKIHE

SanDisk har mere end 25 års erfaring inden for datalagring, og er blandt de førende producenter på markedet når det gælder flash-hukommelse, hvilket er det der er at finde i USB-produkterne.

Følg vores dækning af CES 2015 her

Mere til historien

SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 vil blive tilgængelig verden over, herhjemme er produktet endnu ikke tilgængelig.

Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
AirTag 2 måske først klar i 2025

Der har været mange rygter om næste generation af Apples AirTag. Nu forlyder det, at AirTag 2 måske først er klar i 2025.

(mere…)
Apple i modvind med nye iPhone-covers
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram