Pladsmangel? Tilslut USB-stick til din Android

SanDisk er klar med en ekstrem lommevenlig USB-pen, der kan sættes direkte til din Android smartphone eller tablet.

CES 2015 er så godt som blevet skudt i gang, og de mange producenter står linet op på messegulvet, klar til at fremvise omverdenen deres seneste produkter, heriblandt er SanDisk.

SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0

SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 (Foto: Sandisk.com)

SanDisk leverer blandt andet USB-produkter, der skal give brugerne hurtig og nem adgang til at tage data med på farten. Med SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0, skal også mobil-forbrugeren tilgodeses.

– CES 2015: LG G Flex 2 – ny sci-fi smartphone

Den nye USB-pen kan nemlig ikke kun tilsluttes din gamle Windows eller Mac PC, men også direkte i enden på din Android smartphone, tablet eller hvad du har af enheder med Android-systemet kørende på.

SanDisk USB Drive 3.0 er udstyret med nyere USB-standard, hvilket betyder at overførselshastighederne er i top, faktisk understøtter den lille enhed overførselshastigheder op til 130 megabytes i sekundet. Dette kræver selvfølgelig at din Android enhed er udstyret med en USB 3.0 port, hvilket de færreste modeller aktuelt er.

Det nye USB-stik kan vende begge veje

Hukommelsen i den nye USB-pen forefindes i flere størrelser, den mindste er på 16 GB og har en vejledende pris på 23 dollars, den største version er på 64 GB, her er prisen omkring 65 dollars.

Sammen med SanDisks USB-Pen har selskabet også udviklet en gratis applikation der tillader dig at overvåge, overføre og sikkerhedskopiere dine data. Applikationen hedder SanDisk Memory Zone og er allerede downloadet mere end én million gange via Google Play. Applikationen åbner automatisk så snart den registrer SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0.

Præsentation fra SanDisk

https://www.youtube.com/watch?v=c2QH39vKIHE

SanDisk har mere end 25 års erfaring inden for datalagring, og er blandt de førende producenter på markedet når det gælder flash-hukommelse, hvilket er det der er at finde i USB-produkterne.

Følg vores dækning af CES 2015 her

Mere til historien

SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 vil blive tilgængelig verden over, herhjemme er produktet endnu ikke tilgængelig.

Apple i modvind med nye iPhone-covers
(mere…)
Nu får iPhone USB-stik – Lightning droppes

BEKRÆFTET: Apple dropper nu Lightnings-stikket. Det sker fra iPhone 15-serien.

(mere…)
Apple klar med en masse nyt tilbehør

KORT NYT: Apple har sendt en masse nyt tilbehør på markedet til både iPhone, Apple Watch og AirTag.

(mere…)
OnePlus går ind på nyt marked

Kinesiske OnePlus er i ny produktserie gået sammen med franske Keychron om at lancere et high end-tastatur.

(mere…)
OnePlus Buds Pro 2 – pris og tilgængelighed

OnePlus er klar med et nyt headset, der er udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Se 2023 nyhederne fra HP

OVERBLIK: HP har ikke bare fremvist deres nyeste teknologiske fremskridt. De talte også om miljø og genanvendelige materialer - herunder kaffegrums og brugt madolie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram