Pladsmangel? Tilslut USB-stick til din Android

0

SanDisk er klar med en ekstrem lommevenlig USB-pen, der kan sættes direkte til din Android smartphone eller tablet.

CES 2015 er så godt som blevet skudt i gang, og de mange producenter står linet op på messegulvet, klar til at fremvise omverdenen deres seneste produkter, heriblandt er SanDisk.

SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0
SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 (Foto: Sandisk.com)

SanDisk leverer blandt andet USB-produkter, der skal give brugerne hurtig og nem adgang til at tage data med på farten. Med SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0, skal også mobil-forbrugeren tilgodeses.

– CES 2015: LG G Flex 2 – ny sci-fi smartphone

Den nye USB-pen kan nemlig ikke kun tilsluttes din gamle Windows eller Mac PC, men også direkte i enden på din Android smartphone, tablet eller hvad du har af enheder med Android-systemet kørende på.

SanDisk USB Drive 3.0 er udstyret med nyere USB-standard, hvilket betyder at overførselshastighederne er i top, faktisk understøtter den lille enhed overførselshastigheder op til 130 megabytes i sekundet. Dette kræver selvfølgelig at din Android enhed er udstyret med en USB 3.0 port, hvilket de færreste modeller aktuelt er.

Det nye USB-stik kan vende begge veje

Hukommelsen i den nye USB-pen forefindes i flere størrelser, den mindste er på 16 GB og har en vejledende pris på 23 dollars, den største version er på 64 GB, her er prisen omkring 65 dollars.

Sammen med SanDisks USB-Pen har selskabet også udviklet en gratis applikation der tillader dig at overvåge, overføre og sikkerhedskopiere dine data. Applikationen hedder SanDisk Memory Zone og er allerede downloadet mere end én million gange via Google Play. Applikationen åbner automatisk så snart den registrer SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0.

Præsentation fra SanDisk

https://www.youtube.com/watch?v=c2QH39vKIHE

SanDisk har mere end 25 års erfaring inden for datalagring, og er blandt de førende producenter på markedet når det gælder flash-hukommelse, hvilket er det der er at finde i USB-produkterne.

Følg vores dækning af CES 2015 her

Mere til historien

SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 vil blive tilgængelig verden over, herhjemme er produktet endnu ikke tilgængelig.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer